Moments New Yorkin, Zetterberg Couture N ja Ida Sjöstedtin pitkähihaiset ja pitsihääpuvut Moments New Yorkin, Zetterberg Couture N ja Ida Sjöstedtin pitkähihaiset ja pitsihääpuvut Moments New Yorkin, Zetterberg Couture N ja Ida Sjöstedtin pitkähihaiset ja pitsihääpuvut Moments New Yorkin, Zetterberg Couture N ja Ida Sjöstedtin pitkähihaiset ja pitsihääpuvut Moments New Yorkin, Zetterberg Couture N ja Ida Sjöstedtin pitkähihaiset ja pitsihääpuvut

The Wedding Shop

Kaikkea häihin
Morsiuspukujemme uusin mallisto on luotu aivan erityisiin päiviin, jolloin tavallinen mekko ei riitä. Riippumatta siitä, oletko morsian, morsiusneito vai vieras - meiltä löydät takuulla asun, jossa tulet loistamaan.
Hääpuvut
Tee voimakas fashion statement hääpäivänäsi! Tylli ja pitsi korostavat romanttista ilmettä. Syvään uurretut selkämykset, hempeät väripaletit sekä brodeerausten, kivien ja helmien muodostamat yksityiskohdat luovat täydellisen morsiuspuvun!
Bridesmaid
Oletko saanut kunnian toimia morsiusneitona? Meiltä löydät kaikkea klassisista morsiusneidon pastellinsävyisistä mekoista kietaisumekkoihin, jotka voidaan solmia eri tavoin.
Morsiusneitojen mekot
Häävieraalle
Uusi kokoelma
Moments New York syntyi rakkaudesta elämän tärkeisiin hetkiin. Jokainen nainen, jolla on silmää huippumuodille, ansaitsee ylellisen asun, joka paljastaa, kuka hän todellisuudessa on ja joka saa hänet tuntemaan olonsa kauniiksi, tilaisuudesta riippumatta. Ylellisyyttä, trendikkyyttä, romantiikkaa ja glamouria - kaikki yhteen tuotemerkkiin yhdistettynä. No matter the moment.