Jäsenehdot

Tällä jäsenyyssopimuksella säädetään Bubbleroomin jäsenehdot.
Jäsenellä tarkoitetaan henkilöä, joka on rekisteröinyt Bubbleroomin sivulle. Ehdot koskevat jäsenen nykyisiä ja tulevia tilauksia ja ovat voimassa toistaiseksi.Voit milloin tahansa lopettaa jäsenyytesi kirjautumalla sisään omille sivuillesi, klikkaamalla "asetuksesi" ja painamalla "lopeta jäsenyys."

Kaikki henkilökohtaiset tiedot käsitellään Ruotsin henkilötietolain (PUL) mukaisesti.Rekisteröitymällä sivustolle ja tehdessään tilauksia jäsen sitoutuu noudattamaan lakia, jonka mukaan me voimme tallentaa ja käytää tietoja liiketoiminnassamme, jotta voimme täyttää sitoumuksemme jäsentä kohtaan.

Jäsenellä on aina oikeus nähdä omat henkilötietonsa, jotka ovat rekisterissämme. Jäsenellä on aina oikeus oikaista henkilötietojaan tai pyytää henkilötietojensa poistoa ottamalla yhteyttä meihin. Jos jäsen on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla holhoojan suostumus ostosten tekoon.

Bubbleroom pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia ostoehtoihin sekä päivittää ja täydentää tietojasi toisten rekisterien kautta taatakseen sinulle parhaan mahdollisen jäsenyyspalvelun. Tämä koskee ensisijaisesti nimi- ja osoitetietoja.

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen. Emme anna tietoja eteenpäin kolmannelle osapuolelle ilman jäsenen lupaa.

Jäsen on vastuussa omista käyttäjätunnuksistaan, eikä niitä suositella annettavaksi ulkopuolisten käyttöön.

Bubbleroom

Yhteystiedot Sähköposti:

asiakaspalvelu@bubbleroom.com