Jäsenehdot

Tällä jäsenyyssopimuksella säädetään Bubbleroomin jäsenehdot.
Jäsenellä tarkoitetaan henkilöä, joka on rekisteröinyt Bubbleroomin sivulle. Ehdot koskevat jäsenen nykyisiä ja tulevia tilauksia ja ovat voimassa toistaiseksi.Voit milloin tahansa lopettaa jäsenyytesi kirjautumalla sisään omille sivuillesi, klikkaamalla "asetuksesi" ja painamalla "lopeta jäsenyys."

Sisäänkirjautuneena jäsen tienaa tilauksien yhteydessä ostospisteitä. Yksi ostospiste kertyy kun jäsen käyttää yhden euron sivuillamme. Toisin sanoen, ostamalla 100 eurolla jäsen saa 100 ostospistettä tilillensä. Kun 1000 pistettä on saavutettu, jäsen saa 50 euron lahjakortin ja Glossyboxin/boxereita (arvo vähintään 14 €) Bubbleroomilta. Jäsenen tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 1000 pisteen saavuttamisen jälkeen, jolloin lähetämme lahjan. Pisteet eivät vanhene koskaan jäsenyyden aikana. Pisteitä ei voida rekisteröidä jälkikäteen. Jäsenen tulee olla sisäänkirjautunut sivustolle ostohetkellä, jotta ostospisteet rekisteröityvät hänen jäsennumerolleen.

Kaikki henkilökohtaiset tiedot käsitellään Ruotsin henkilötietolain (PUL) mukaisesti.Rekisteröitymällä sivustolle ja tehdessään tilauksia jäsen sitoutuu noudattamaan lakia, jonka mukaan me voimme tallentaa ja käytää tietoja liiketoiminnassamme, jotta voimme täyttää sitoumuksemme jäsentä kohtaan.

Jäsenellä on aina oikeus nähdä omat henkilötietonsa, jotka ovat rekisterissämme. Jäsenellä on aina oikeus oikaista henkilötietojaan tai pyytää henkilötietojensa poistoa ottamalla yhteyttä meihin. Jos jäsen on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla holhoojan suostumus ostosten tekoon.

Bubbleroom pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia ostoehtoihin sekä päivittää ja täydentää tietojasi toisten rekisterien kautta taatakseen sinulle parhaan mahdollisen jäsenyyspalvelun. Tämä koskee ensisijaisesti nimi- ja osoitetietoja.

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen. Emme anna tietoja eteenpäin kolmannelle osapuolelle ilman jäsenen lupaa. Bubbleroom on indeksoitu Googlen kanssa.

Jäsen on vastuussa omista käyttäjätunnuksistaan, eikä niitä suositella annettavaksi ulkopuolisten käyttöön.

Bubbleroom

Yhteystiedot Sähköposti:

asiakaspalvelu@bubbleroom.com