Maksuehdot

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Henkilötietojen käsittelyä koskevassa käytännössämme kuvataan kuinka käsittelemme henkilötietojasi, kun teet meillä ostoksia, kun vierailet verkkokaupassamme ja tunnistaudut, luot ja käytät tiliä ja vastaantotat meiltä uutiskirjeitä, tekstiviestejä, postia, tietoa tai muuta markkinointia.

Kuinka käsittelemme tietojasi?
Tiivistetysti käsittelemme henkilötietojasi:
- meiltä tekemiesi ostosten hallinnointiin;
- luomasi tilin hallinnointiin, esim. tilin luomisen yhteydessä annettujen käyttöoikeuksiesi varmistamiseksi;
- markkinoinnin lähettämiseksi sähköpostitse, tekstiviestinä ja postitse;
- räätälöityjen ja sinulle relevanttien tarjousten luomiseen perustuen tilaushistoriaasi ja tuotteisiin, joita kohtaan olet osoittanut kiinnostusta, esim. klikkaamalla niitä uutiskirjeessä tai tekstiviestissä;
- voimassa olevia lakien ja määräysten noudattamiseksi; ja
- verkkosivun toimivuuden parantamiseen mahdollisimman onnistuneen ostokokemuksen tarjoamiseksi.

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä
New Bubbleroom Sweden AB, jonka organisaationumero on 556699921401 (Bubbleroom”), “me” olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

Yksityiskohtainen kuvaus siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi Lue lisää täältä

Soveltaminen
Seuraavia yleisiä ehtoja sovelletaan kaikkiin sopimuksiin, jonka sopijapuolet ovat tilaaja ja New Bubbleroom Sweden AB 556699-9214 (jäljempänä Bubbleroom). Vähimmäistilausraja on 7€. Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä ehdot. Tuotteiden tilaus tapahtuu www.bubbleroom.fi -sivustolla. Jos tilaaja on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla holhoojan suostumus ostosten tekoon. Tilattaessa bubbleroom.fi – sivustolta, Bubbleroom pidättää oikeuden mahdollisiin paino- ja kirjoitusvirheisiin teksteissä, kuvissa ja tuotetiedoissa, kaikkien valikoiman tuotteiden kohdalla. Kaikki kuvat tulee nähdä havainnollistavina ja eikä kuvan vastaavuutta oikean tuotteen ulkonäön kanssa voida taata. Mikäli varastosaldoissa on virhe, Bubbleroom pidättää oikeuden korjata saldon jälkikäteen.

Hinnat ja maksut
Bubbleroom käyttää maksunvälittäjänä DIBS-palvelua. Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroissa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ja Bubbleroom pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa mahdollisista painovirheistä tai tuotteiden loppumisesta. Hinnat, jotka on ilmoitettu tilausta tehdessä, ovat voimassa koko ostoprosessin ajan. Tilauksiin lisätään rahtikulut (tällä hetkellä 3,95 €). Bubbleroom pyöristää tuotteiden hinnat kokonaisluvuiksi maksun yhteydessä. Alennetut hinnat ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita on varastossa. Alennuskoodien yhteydessä ilmoitetaan selkeästi kuinka kauan tarjous on voimassa.
Tämän hetkiset maksut:
Laskutusmaksu (Laskutili) 2,90 € per tilaus
Ilmoitusmaksu (Osamaksutili) 2,90 €
Muistutusmaksu (Laskutili/Osamaksutili) 5 €
Myöhästymismaksu (Osamaksutili) 5 €
Rahtimaksu 3,95 € per tilaus
Lunastamaton paketti 15 €


Ostaminen ja maksutavat
Maksuehdot astuvat voimaan kun tilaus on vahvistettu Bubbleroomin puolelta. Internetin välityksellä tehtävistä tilauksista lähetetään tilausvahvistus sähköpostiin tavallisesti muutamien minuuttien kuluttua tilauksesta. Tilaukset eivät ole voimassa, jos Bubbleroom ei voi määrittämään asiakkaan kotiosoitetta. Bubbleroom pidättää oikeuden evätä tilauksen. Valittavana on useita maksutapoja: Bubbleroom-lasku, Bubbleroom-osamaksu, pankkikortti ja PayPal. Maksutapa valitaan tilauksen yhteydessä kassalla osoitteessa www.bubbleroom.fi.

Bubbleroom laskutili
Lasku lähetetään kuun puolessa välissä. Laskulla maksettaessa maksetaan koko tilaus, joka sisältää laskutusmaksun (tällä hetkellä 2,90 euroa). Laskun eräpäivä on kuun lopussa, eli korotonta maksuaikaa on jopa 50 päivää. Maksun tulee olla maksettuna Bubbleroomin tilille, FI8618 2030 0003 1401, viimeistään eräpäivänä, muuten laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu (tällä hetkellä 5 €). Laskun summa yleensä mahdollista jakaa pidemmälle ajanjaksolle, jos laskutili muutetaan osamaksutiliksi. Laskuun on merkitty ”Vähimmäismaksun määrä.” Maksamalla vähimmäismaksun, tulee laskutili muuttumaan automaattisesti osamaksutiliksi. Jollei laskua ole maksettu määrätyn ajan kuluessa, tulee laskun summa siirtymään automaattisesti Bubbleroom osamaksutilille. Lasku toimitetaan vain rekisteröityyn kotiosoitteeseen. Laskulla maksettaessa tehdään luottokelpoisuuden tarkistus jonka seurauksena luottotiedot saatetaan tarkistaa.

Bubbleroom osamaksutili
Jaa maksusi pidemmälle ajalle, jopa 36 kuukaudelle. Tilinhaltija vastaa tiliostojen sekä veloitettujen korkojen, maksujen ja muiden kulujen maksamisesta. Hyödyntäessään tilin luotto-ominaisuutta tilinhaltija sitoutuu maksamaan vähintään hänelle ilmoitetun pienimmän summan kuukausittain. Pienin maksettava erä lasketaan siten, että käytetty luotto voidaan maksaa takaisin hakemuksessa ilmoitetuissa kuukausissa kuitenkin niin, että maksettava erä on vähintään 8 euroa kuukaudessa. Tilinhaltijalle lähetetään tiliote kuukausittain. Jos tilillä on velkaa laskutusajankohtana, lisätään summaan ilmoitusmaksu (tällä hetkellä 2,90 €). Maksun on oltava Bubbleroomin tilillä, FI8618 2030 0003 1401, viimeistään kunkin kuukauden eräpäivänä. Maksumuistutusten (tällä hetkellä 5 €), viivästysmaksujen (tällä hetkellä 5 €) ja viivästyskorkojen välttämiseksi maksu tulee maksaa hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Tilinhaltijalla on oikeus maksaa luotto kokonaan tai osittain etuajassa ilman lisäkuluja. Osamaksutilin ilmoitukset toimitetaan vain rekisteröityyn kotiosoitteeseen. Osamaksulla maksettaessa tehdään luottokelpoisuuden tarkistus jonka seurauksena luottotiedot saatetaan tarkistaa. Jos tilinhaltija on suorittanut maksunsa ajoissa ja muutoin noudattanut tiliä koskevia määräyksiä viimeisten neljän kuukauden aikana, hänellä on oikeus hyödyntää yksi lyhennysvapaa kuukausi.

Näin Bubblroom-tili toimii:

LUOTTO

100 €

300 €

500 €

1 000 €

Maksu/kk 12kk

12,90

30,90

49,90

95,90

*

145,92

368,16

590,40

1146,00

Maksu/kk 24kk

8,90

18,90

28,90

53,90

*

191,76

435,84

679,92

1290,24

Maksu/kk 36 kk

8,00

14,90

21,90

40,90

*

238,32

505,44

772,92

1441,08*Maksut yhteensä
Esimerkki: Asiakas tekee ostoksia 500 €:n arvosta ja valitsee 24 kuukauden osamaksun. Kuukausimaksu on tällöin 28,90 €. Luoton kokonaiskustannukset ovat 179,92 € ja maksettava summa on siten yhteensä 678,92 €. Kuukausimäärä ja kokonaiskustannukset riippuvat siitä, käytetäänkö lyhennysvapaita kuukausia.

Lyhennysvapaa kuukausi
Jos maksut on suoritettu ajoissa, ja tilinhaltija on muutoin noudattanut tiliä koskevia määräyksiä viimeisten neljän kuukauden aikana, on mahdollista käyttää yksi lyhennysvapaa kuukausi. Korko ja ilmoitusmaksu peritään myös lyhennysvapaalta kuukaudelta, ja luoton maksuaikaa pidennetään. Jos luottoa käytetään uudelleen lisäostoihin, sen voimassaoloaika pitenee.

Korot ja maksut
Jos muuta ei erityisesti ole ilmoitettu, tilin korko lasketaan kuukausikorkokannan mukaan, joka on tällä hetkellä 1,66%. Korko lasketaan kulloinkin maksamatta olevalle luottosummalle. Nimellinen vuosikorko on tällä hetkellä 19,92 %. Korko lisätään loppusummaan kuukausittain. 1 000 euron luotolle laskettu todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 26,08 %. Korkokantoja ja maksuja voidaan muuttaa silloin, kun perusteena ovat luottopoliittiset päätökset, Bubbleroomin lainanottokulujen kasvaminen tai muut kustannuslisät, joita ei ole voitu aiheellisesti ennakoida sopimusta solmittaessa. Bubbleroomilla on oikeus veloittaa tililtä maksut ja verot, joita Bubbleroom ei hallitse. Bubbleroom pidättää oikeuden muuttaa muistutusmaksun suuruutta sopimuskauden aikana.

Myönnetty luotto
Bubbleroom määrittää ostoksille ylimmän luottorajan. Bubbleroom pidättää oikeuden tarkistaa luottotiedot sekä mahdollisuuden rajoittaa luoton määrää. Jos luotonsaannin edellytykset muuttuvat luoton voimassaoloaikana, Bubbleroomilla on oikeus alentaa aiemmin myönnettyä luottorajaa tasolle, jota Bubbleroom pitää kohtuullisena. Jos tiliä hoidetaan hyvin, eikä toisin ole sovittu, Bubbleroomilla on oikeus korottaa luoton määrää asteittain 1 000 euroon saakka ilman hakemuksen uusimista.

Irtisanominen
Tilin irtisanominen tapahtuu ottamalla yhteyttä Bubbleroomiin. Irtisanomisen jälkeen Bubbleroom osamaksutilin ehdot pätevät soveltuvin osin niin kauan kuin tilillä on velkaa. Jos tilinhaltija ei ole yli kuukauteen maksanut summaa, joka ylittää kymmenen prosenttia luottosaatavasta, tai jos tilinhaltija on muulla tavalla olennaisesti viivästynyt maksussaan, Bubbleroom pidättää oikeuden irtisanoa luotto etuajassa. Mahdollisista perintätoimista aiheutuvat kulut veloitetaan voimassa olevan lain mukaan ja kertyneet korot/maksut pääomitetaan.

Luotonantaja
Luotonantaja on New Bubbleroom Sweden AB, 501 10 Borås, liiketunnus 556699-9214. Bubbleroom myöntää luoton luottokelpoisuusmäärityksen jälkeen. Tilinhaltija on osapuoli, joka on hakenut ja jolle on myönnetty tili. Tilinhaltija on luonnollinen henkilö. Bubbleroom pidättää oikeuden siirtää tai pantata saatava toiselle luotonantajalle. Uusi luotonhaltija sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Luoton siirtämiseen toiselle luonnolliselle henkilölle vaaditaan Bubbleroomin kirjallinen suostumus.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Vertailun helpottamiseksi tilinhaltijalla on oikeus saada luoton keskeiset tiedot vakiomuotoisella eurooppalaisella kuluttajaluottotietojen lomakkeella ennen kuin luottosopimus tehdään.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Pankki- ja luottokortti / MasterPass
Maksa verkossa jollakin seuraavista korteista: VISA tai MASTERCARD, Voit myös valita maksutavaksi MasterPass. Koskee vain suomalaisia kortteja. Bubbleroom ei peri lisämaksuja käyttäessäsi tätä maksutapaa. Bubbleroom käyttää maksutapahtumassa DIBS-palvelua. DIBS takaa täyden turvallisuuden käyttäessäsi heidän maksupalvelujaan. Tiedot salakoodataan ostostapahtuman aikana luvattoman käytön ehkäisemiseksi. DIBS on vastuussa turvallisuudesta maksupalveluissaan.

PayPal
Jos maksutavaksi on valittu PayPal, menee maksu suoraan PayPalin kautta. Kun saapuva maksu on kirjattu Bubbleroomiin, tullaan tilaus lähettämään eteenpäin varastolta.

Alennukset ja tarjoukset
Alennukset ja tarjoukset ovat voimassa ainoastaan Bubbleroomin jäsenille ja jotta alennuksia tai tarjouksia voi hyödyntää, tulee asiakkaan olla kirjautuneena sivustolla.
Huomioitavaa on, että alennuskoodit tulee kirjoittaa samalla tavalla kuin ne on merkitty. Hinta muokataan annetun alennuskoodin mukaan. Alennuksien ja tarjouksien voimassaoloaika ilmoitetaan selkeästi alennuskoodin yhteydessä.
Alennukset ovat voimassa yhden ostokerran ajan, eikä niitä voi hyödyntää vaihdoissa tai tulevissa ostoissa. Tämä koskee myös väliaikaisia tarjouksia, jolloin hinta on voimassa vain määritellyn ajan tai päivän ajan.

Jäsenyys

Jäsenellä tarkoitetaan henkilöä, joka on rekisteröitynyt Bubbleroomin sivulle. Ehdot koskevat jäsenen nykyisiä ja tulevia tilauksia ja ovat voimassa toistaiseksi. Jos haluat lopettaa jäsenyytesi tai muuttaa henkilötietojasi, kirjaudu sisään omille sivuillesi ja valitse "minun profiilini" Jäsenenä ja asiakkaana on noudatettava äärimmäistä varovaisuutta käsiteltäessä käyttäjätunnusta ja salasanaa Bubbleroomin sivuilla. Bubbleroom on indeksoitu Googlen ja muiden hakukoneiden kanssa, mikä tarkoittaa että jäsenyytesi julkaistaan kyseisissä hakukoneissa.


Toimitus
Toimitukset lähtevät varastoltamme 1-3 työpäivän kuluttua tilauksen tekemisen jälkeen. Toimitusaika vaihtelee riippuen asuinpaikasta ja toimittajien lähetysajoista.
Jos tilaus on lähetetty pakettina, tullaan jäljitysnumero lähettämään sähköpostitse. Jäljitysnumeron avulla on mahdollista seurata paketin kulkua postin kotisivuilla,
www.posti.fi. Jos tilaus on lähetetty kirjelähetyksenä, sitä ei voi jäljittää.
Rahtikulut 3,95 €
Laskutusmaksu 2,90 €


Palautus/Peruuttamisoikeus/Vaihto/Reklamaatio


Peruuttamisoikeus
Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa, ilman erillistä syytä 14 päivän sisällä. Peruutusoikeus lasketaan siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksessa olevan tuotteen/tuotteet. Peruutuksen voit helpommin tehdä täyttämällä paketissa olevan palautuslomakkeen ja lähettämällä sen palautettavien tuotteiden kanssa meille takaisin. Jos et halua käyttää palautuslomaketta, voit käyttää peruutusoikeuttasi säädetyn määräajan (14 päivää) sisällä lähettämällä viestin asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@bubbleroom.com Ilmoita viestissä nimesi, osoitteesi sekä asiakasnumerosi ja henkilötunnuksesi. Palautettavien tuotteiden tulee olla hyvässä kunnossa ja hyvin pakattuja, alkuperäisessä pakkauksessa.

Lataa peruutuslomake tästä


Palautus ja vaihto
Takaisinmaksu (sisältäen tuotteiden normaalihintaisen toimitusmaksun) tehdään ensi tilassa ja viimeistään 14 päivää siitä kun olet ilmoittanut haluavasi käyttää peruutusoikeutta. Käytämme takaisinmaksuun samaa maksutapaa, mitä käytit tilatessasi. Tästä ei aiheudu sinulle mitään lisäkustannuksia. Meillä on oikeus pidättää takaisinmaksu siihen asti, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet todistettavasti lähettänyt tuotteet takaisin.
Sinun on palautettava tuotteet 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut halustasi käyttää peruutusoikeutta. Kaikkiin lähetyksiimme on liitetty valmiiksi maksettu osoitelappu jota voit käyttää tuotteiden palautukseen. Käyttäessäsi peruutusoikeutta olet asiakkaana velvoitettu maksamaan lähetyksen. Jos käytät palautukseen paketissa olevaa palautuslomaketta on palautusmaksu 3,95 €. Tuolloin maksu vähennetään automaattisesti summasta joka sinulle palautetaan. Jos tuotetta on käytetty tai muutettu, on meillä on oikeus vähentää palautuksesta tuotteen arvon alenemisesta johtuva kustannus.


Vaihdot
Kun olet palauttanut tuotteet ylläolevien ohjeiden mukaan, pyydämme sinua tekemään kokonaan uuden tilauksen kotisivuillamme. Me emme kirjaa vaihtoja, mikä tarkoittaa sitä että palautustasi ei käsitellä osittaisena maksuna uudesta tilauksestasi. Toimimalla tällä tavalla vähennämme riskiä, että tuotteet joihin tahdot vaihtaa tilaamasi tuotteet, ovat loppuunmyytyjä silloin, kun palautuksesi saapuu meille. Uusi tilauksesi sisältää myös uudet toimituskulut.

Kohtuulliset palautukset
Ympäristöä ajatellen ja voidaksemme jatkossakin tarjota kilpailukykyisiä hintoja sekä hyvää palvelua, teemme jatkuvasti työtä vähentääksemme turhien palautusten määrää.
Enemmistö ihanista Bubbleroom-asiakkaistamme tekevät kohtuullisia palautuksia. Mutta toisinaan törmäämme asiakkaisiin jotka tilaavat ja palauttavat huomattavia määriä tuotteita, jopa enemmän mitä lojaalimmat asiakkaamme tekisi. Mikäli huomaamme erikoisen kaavan tilauksissa ja palautuksissa; esim palautusten sisältävän käytettyjä tuotteita tai palautuksia jotka sisältävät merkittävän määrän tuotteita, saatamme joutua sulkemaan tilisi. Jos tämä tapahtuisi kohdallasi ja olet sitä mieltä että olemme tehneet virheen, pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä jotta voimme yhdessä käydä tilannetta läpi.


Nuotamaton lähetys.
Jos et nouda lähetysta etkä myöskään ilmoita meille että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi perimme siitä toimitus- ja palautuskulut 15€.

Maksun palautus
Raha palautetaan14 päivän sisällä siitä kun peruuttamisilmotus tai palautus on saapunut meille.
Lasku- ja tiliasiakkaiden palautussumma hyvitetään hänen Laskutilille tai Osamaksutilille. Jos olet tehnyt maksun käyttäen PayPal –maksua, myös hyvitys tapahtuu PayPal –järjestelmän kautta. Jos palautat koko lähetyksen palautamme myös rahtimaksun.

Reklamaatiot

Jos saamassasi paketissa on vaurioita, tee valitus asiasta noutopaikkaasi. Jos huomaat vauriot vasta avattuasi paketin kotona, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse saadaksesi lisäohjeita. Bubbleroom korvaa lähetyskulut vaurioituneesta tai väärin toimitetusta paketista.
Huomioithan, että sinun pitää tehdä kokonaan uusi tilaus kotisivuillamme, jos haluat uuden tuotteen virheellisen tai väärän tuotteen tilalle. Toisin sanoen, kun olet palauttanut tuotteet, pyydämme sinua tekemään kokonaan uuden tilauksen kotisivuillamme. Me maksamme rahtikulut näissä tilanteissa.

Bubbleroom ei vastaa tuotteiden katoamisesta palautuslähetyksen aikana.


Henkilötiedot ja turvallisuus
Bubbleroom on vastuussa henkilötiedoista ja henkilötietojen käsittelystä, jotka asiakkaat jättävät. Annetut henkilötiedot tarkistetaan väestörekisteristä. Kaikki henkilökohtaiset tiedot käsitellään Ruotsin henkilötietolain (PUL) mukaisesti.
Rekisteröitymällä sivustolle ja tehdessään tilauksia jäsen hyväksyy, että Bubbleroom voi tallentaa ja käyttää tietoja liiketoimintaansa ja markkinointiinsa. Lisäksi jäsen hyväksyy, että Bubbleroomin emoyhtiö, Consortio Fashion Group AB ja muut sisaryritykset ja yhteistyökumppanit käyttävät valikoituja tietoja.
Jäsenellä on aina oikeus nähdä omat henkilötietonsa, jotka ovat rekisterissämme. Jäsenellä on aina oikeus oikaista henkilötietojaan tai pyytää henkilötietojensa poistoa ottamalla yhteyttä meihin. Bubbleroomin jäsenillä on oikeus pyytää vuosittain nähtäväksi kaikki kirjallinen tieto, jota hänestä on tallennettu Bubbleroomin rekisteriin ja tietää kuinka tietoja käytetään.
Bubbleroom käyttää kryptattua tiedonsiirtoa, joka tarkoittaa että maksu- ja henkilötiedot siirtyvät turvallisten sivujen kautta. Jos jäsen on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla holhoojan suostumus ostosten tekoon. Bubbleroomilla on oikeus perua tilaus, jos on syytä epäillä, että kyseessä on petos.

Riidat ja konfliktit
Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut, ota yhteyttä meihin tilanteen korjaamiseksi. Yritämme aina ratkaista erimielisyydet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli yhteisymmärrykseen asiassa ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tutustu kuluttajariitalautakunnan valituksen teko-ohjeisiin täältä: http://www.kuluttajariita.fi (Peruste Kuluttajansuojalaki 1211/2013 6.Luku 9 § kohta 21)

Voit myös käyttää EU-komission online valitus-portaalia. Tämä on erityisen tärkeää jos asut jossain toisessa EU-maassa kuin Suomessa. Tee valitus osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr - lisää valitukseen myös meidän sähköpostiosoitteemme: claim@bubbleroom.com


Yritystiedot
New Bubbleroom Sweden AB, Box 922, 501 10 Borås.
Asiakaspalvelun puhelinnumero: 09 8566 8307
Yritystunnus: Org.nr 556699-9214.

Bubbleroom on Ruotsin etäkaupan (Svensk Distanshandel) jäsen.

Sopimuspäivämäärä
10.11.2017

Yhteystiedot Sähköposti:

asiakaspalvelu@bubbleroom.com