Maksuehdot

1. YLEISTÄ

Seuraavat yleiset ehdot koskevat kaikkia sopimuksia, joita asiakas (tässä ”sinä”) solmii New Bubbleroom Sweden Oy.n org nro: 556699-9214 (tässä ”Bubbleroom”, ”me” tai ”meidän”) kanssa. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot. Varmista että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä ehdot ennen tilaamista.

Tilaaminen Bubbleroomilta tapahtuu aina osoitteesta www.bubbleroom.fi, tai puhelimitse/sähköpostitse. Alle 18 vuotiaiden tekemät tilaukset arvioidaan tämän hetkisten käteisosto sääntöjen mukaan, ja vaadimme huoltajan hyväksynnän näihin. Pidätämme oikeuden perua tilauksesi, mikäli esim. olet ilmoittanut väärät henkilötiedot tai mikäli epäilemme että kyseessä on petos.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilmoittamatta siitä sinulle erikseen. Ehdot, jotka koskevat sinua ovat ne ehdot, jotka olivat voimassa, sillä hetkellä kun hyväksyit tilauksesi.2. TILAAMINEN JA EHDOT


Teet tilauksesi sivulla www.bubbleroom.fi tai puhelimitse/sähköpostitse. Vähimmäistilausraja on 7€. Tilauksesi voidaan käsitellä vasta kun olet hyväksynyt ja ymmärtänyt yleiset ostoehdot.

Ostoehdot astuvat voimaan, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen Bubbleroomilta. Tämä lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi. Mikäli emme voi lähettää tilaustasi ilmoitamme tästä sinulle aina joko sähköpostitse tai puhelimitse. Takaisinmaksu tällaisessa tapauksessa tapahtuu samalla maksutavalla, kun ostos on tehty.

3. HENKILÖTIEDOT JA JÄSENYYS

New Bubbleroom Sweden Oy.n org nro: 556699-9214 toimii henkilötietovastuullisena, ja on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Käytämme henkilötietojasi esimerkiksi, jotta voisimme toimittaa tilauksesi sekä vastaanottaa maksusi. Voimme myös käyttää tietojasi markkinointiin lähettämällä viestejä sähköpostitse, tekstiviestitse tai postitse. Voimme myös lähettää henkilökohtaisia tarjouksia aikaisemman ostohistoriasi sekä tuotekiinnostuksesi perusteella. Tiedot siitä, miten Bubbleroom käyttää henkilötietojasi, mitkä oikeudet sinulle on ja miten käytät näitä oikeuksia, löydät osiosta Tietosuojakäytäntö.

Jäseneksi luokitellaan henkilö, joka on rekisteröinyt tietonsa Bubbleroom sivustolla. Jäsenyys koskee kaikkia tämänhetkisiä sekä tulevia ostoksia Bubbleroomilta. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva, ja se voidaan päättää koska vaan. Mikäli haluat päättää jäsenyytesi voit tehdä sen ”omilta sivuiltasi” Bubbleroomin kotisivuilla. Jäsenenä ja asiakkaana sinun tulee tarkasti huolehtia käyttäjätunnuksestasi ja salasanastasi.


4. HINNAT


Kaikki hinnat kotisivullamme on ilmoitettu euroissa (€). Kaikkien tuotteiden hinnat Bubbleroomin valikoimassa sisältävät myös alv.in. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja alennuksiin sekä varaudumme mahdollisiin kirjoitusvirheisiin hinnoissa. Bubbleroom käyttää hintojen pyöristystä tasasenttilukuun, viiden sentin välein. Hinnat eivät sisällä maksu- tai laskutusmaksuja.

5. MAKSU

Voit maksaa Bubbleroom ostoksesi alla mainituilla maksuvaihtoehdoilla.

Korttimaksu
Bubbleroom käyttää korttimaksupalvelua, jonka mahdollistaa Avarda. Avarda takaa täyden turvallisuuden, kun käytät heidän maksupalveluaan. Oston yhteydessä tiedot salataan niin etteivät ne pääse ulkopuolisten käsiin. Voit maksaa Visalla, Mastercardilla tai MasterPassin kautta. Bubbleroom ei peri ylimääräistä maksua näiden palvelujen käytöstä. Pankki- tai luottokortti ostosten yhteydessä, hintatakuumme on voimassa toimituksille Suomen rajojen sisällä. Korttiostoksen yhteydessä maksu veloitetaan heti kortiltasi hyväksyttyäsi ostoksen.

Bubbleroom ostoksesi yhteydessä hyväksyt mahdolliset lisäveloitukset koskien samaa tilausta, samalla maksutavalla. Lisäkustannuksia voi syntyä palautuksen tai vaihtotilausta tehdessä, silloisen voimassaolevan hinnaston mukaan.

Mikäli odotat takaisinmaksua, voi olla, että kestää 2-5 pankkipäivää ennen kuin rahanpalautus näkyy tililläsi Bubbleroomin käsiteltyä asiasi loppuun. Tämä siitä syystä, että kaikkien osapuolten, pankkia mukaan lukien, pitää käsitellä siirtoa.

PayPal
Kun valitset maksutavaksi PayPalin, suoritat maksusi suoraan PayPalin kautta. Kun Bubbleroom on vastaanottanut maksusi, lähetyksesi lähtee matkaan. Bubbleroom ei veloita tämän maksupalvelun käytöstä.

Bubbleroom – Lasku
Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen oston jälkeisenä päivänä. Summa on maksettava kokonaisuudessaan, mukaan lukien toimituskulu sekä tilinhoitomaksu. Ostoksen yhteydessä tarkastamme luottotietosi. Laskuostoksesi voidaan ainoastaan toimittamaan maistraattiin ilmoittamaasi osoitteeseen.

*Sovita ensin, maksa sitten
*30 päivää korotonta maksuaikaa
*Ei avausmaksua
*Käsittelymaksu 2,90€
*Muistutusmaksu 5,00€
*Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko useammassa erässä

Mikäli maksusi myöhästyy, laskullesi lisätään muistutusmaksu 5€. Bubbleroom pidättää oikeuden muuttaa muistutusmaksun määrää. Mikäli maksua ei suoriteta muistutuksista huolimatta, velkasi siirretään Bubbleroom-laskultasi Bubbleroom-tilille.

Bubbleroom – Tili
Jaa maksusi pidemmälle ajalle, jopa 36 kuukaudelle. Kaikki kuukauden aikana tekemäsi tilaukset kerätään yhdelle tiliotteelle, joka lähetetään sähköpostiisi joka kuukausi. Jokaiseen lähetettyyn laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,90€. Luottotietosi tarkastetaan tilaushetkellä. Laskuostoksesi voidaan toimittaa ainoastaan maistraattiin ilmoittamaasi osoitteeseen.

Luotonottaja vastaa tilille tehtyjen ostosten, korkojen sekä muiden kustannusten maksusta. Käyttämällä tiliä maksutapana, asiakas sitoutuu suorittamaan vähintään laskulla mainitun vähimmäismäärän kuukausittain. Vähimmäissumma lasketaan jakamalla kokonaisvelka valitulla takaisinmaksuajalla, pienin mahdollinen summa on kuitenkin 8€. Maksun tulee olla Bubbleroomin tilillä FI55 1820 3000 0402 04 viimeistään eräpäivänä joka kuukausi. Jotta vältyt muistutusmaksuilta sekä viivästyskorolta suosittelemme, että suoritat maksusi hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Asiakkaalla on oikeus maksaa suurempi osa velasta tai koko velka kerralla ilman lisäkustannuksia.

LUOTTO

100 €

300 €

500 €

1 000 €

Maksu/kk 12kk

12,90

30,90

49,90

95,90

*

145,92

368,16

590,40

1146,00

Maksu/kk 24kk

8,90

18,90

28,90

53,90

*

191,76

435,84

679,92

1290,24

Maksu/kk 36 kk

8,00

14,90

21,90

40,90

*

238,32

505,44

772,92

1441,08*Maksut yhteensä
Esimerkki: Asiakas tekee ostoksia 500 €:n arvosta ja valitsee 24 kuukauden osamaksun. Kuukausimaksu on tällöin 28,90 €. Luoton kokonaiskustannukset ovat 179,92 € ja maksettava summa on siten yhteensä 678,92 €. Kuukausimäärä ja kokonaiskustannukset riippuvat siitä, käytetäänkö lyhennysvapaita kuukausia.

Lyhennysvapaa kuukausi
Jos maksut on suoritettu ajoissa, ja tilinhaltija on muutoin noudattanut tiliä koskevia määräyksiä viimeisten neljän kuukauden aikana, on mahdollista käyttää yksi lyhennysvapaa kuukausi. Korko ja ilmoitusmaksu peritään myös lyhennysvapaalta kuukaudelta, ja luoton maksuaikaa pidennetään. Jos luottoa käytetään uudelleen lisäostoihin, sen voimassaoloaika pitenee.

Korot ja maksut
Jos muuta ei erityisesti ole ilmoitettu, tilin korko lasketaan kuukausikorkokannan mukaan, joka on tällä hetkellä 1,66%. Korko lasketaan kulloinkin maksamatta olevalle luottosummalle. Nimellinen vuosikorko on tällä hetkellä 19,92 %. Korko lisätään loppusummaan kuukausittain. 1 000 €:n luotolle laskettu todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 26,08 %. Korkokantoja ja maksuja voidaan muuttaa silloin, kun perusteena ovat luottopoliittiset päätökset, Bubbleroomin lainanottokulujen kasvaminen tai muut kustannuslisät, joita ei ole voitu aiheellisesti ennakoida sopimusta solmittaessa. Bubbleroomilla on oikeus veloittaa tililtä maksut ja verot, joita Bubbleroom ei hallitse. Bubbleroom pidättää oikeuden muuttaa muistutusmaksun suuruutta sopimuskauden aikana.

Myönnetty luotto
Bubbleroom määrittää ostoksille ylimmän luottorajan. Bubbleroom pidättää oikeuden tarkistaa luottotiedot sekä mahdollisuuden rajoittaa luoton määrää. Jos luotonsaannin edellytykset muuttuvat luoton voimassaoloaikana, Bubbleroomilla on oikeus alentaa aiemmin myönnettyä luottorajaa tasolle, jota Bubbleroom pitää kohtuullisena. Jos tiliä hoidetaan hyvin, eikä toisin ole sovittu, Bubbleroomilla on oikeus korottaa luoton määrää asteittain 1 000 €:n saakka ilman hakemuksen uusimista.

Irtisanominen
Tilin irtisanominen tapahtuu ottamalla yhteyttä Bubbleroomiin. Irtisanomisen jälkeen Bubbleroom Tili ehdot pätevät soveltuvin osin niin kauan kuin tilillä on velkaa. Jos tilinhaltija ei ole yli kuukauteen maksanut summaa, joka ylittää kymmenen prosenttia luottosaatavasta, tai jos tilinhaltija on muulla tavalla olennaisesti viivästynyt maksussaan, Bubbleroom pidättää oikeuden irtisanoa luotto etuajassa. Mahdollisista perintätoimista aiheutuvat kulut veloitetaan voimassa olevan lain mukaan ja kertyneet korot/maksut pääomitetaan.

Luotonantaja
Luotonantaja on New Bubbleroom Sweden AB, 501 10 Borås, liiketunnus 556699-9214. Bubbleroom myöntää luoton luottokelpoisuusmäärityksen jälkeen. Tilinhaltija on osapuoli, joka on hakenut ja jolle on myönnetty tili. Tilinhaltija on luonnollinen henkilö. Bubbleroom pidättää oikeuden siirtää tai pantata saatava toiselle luotonantajalle. Uusi luotonhaltija sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Luoton siirtämiseen toiselle luonnolliselle henkilölle vaaditaan Bubbleroomin kirjallinen suostumus. Luottoehtomme kokonaisuudessaan löydät täältä.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Vertailun helpottamiseksi tilinhaltijalla on oikeus saada luoton keskeiset tiedot vakiomuotoisella eurooppalaisella kuluttajaluottotietojen lomakkeella ennen kuin luottosopimus tehdään.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.6. TOIMITUS


Toimitukset lähtevät varastoltamme 0-1 työpäivän jälkeen tilauksen teosta. Toimitusaika vaihtelee riippuen asuinpaikasta ja toimittajien lähetysajoista. Pyrimme toimittamaan tilauksesi kotisivuillamme mainitun toimitusajan puitteissa. Jos tilaus on lähetetty pakettina, tullaan jäljitysnumero lähettämään sähköpostitse. Jäljitysnumeron avulla on mahdollista seurata paketin kulkua postin kotisivuilla, www.posti.fi. Jos tilaus on lähetetty kirjelähetyksenä, sitä ei voi jäljittää.


Budbee
Toimitamme kotiin arkisin. Kotiinkuljetus Budbeen kautta 8€. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.


Noutamaton lähetys
Mikäli et nouda pakettiasi postin säilytysajan puitteissa, vaan posti lähettää paketin takaisin meille, joudumme veloittamaan sinulta 15€ tästä. Maksu peritään kattamaan niitä kuluja, jotka meille syntyi tilauksesi yhteydessä. Mikäli haluat perua kauppasi, toivomme että ilmoitat siitä meille, sillä noutamatonta pakettia ei nähdä kaupan perumisena. Lue lisää tästä kohdasta

7 (Peruutus).

Reklamaatio toimituksessa vahingoittuneesta paketista
Bubbleroom on vastuussa lähetyksestäsi siihen asti, että noudat pakettisi. Mikäli huomaat että lähetyksesi on vahingoittunut toimituksessa, pyydämme sinua ilmoittamaan asiasta meille ennen paketin avaamista. Jos epäilet että toimituksestasi puuttuu tuotteita tai että pakkauksen sinetti on murrettu, ilmoitathan siitä viipymättä postille.

7. PERUUTUS

Peruutusoikeus
Sinulla on oikeus perua kauppa, ilman erillistä syytä 14 päivän sisällä. Peruutusoikeus lasketaan siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksessa olevan tuotteen/tuotteet. Peruutuksen voit helpommin tehdä täyttämällä paketissa olevan palautuslomakkeen ja lähettämällä sen palautettavien tuotteiden kanssa meille takaisin. Jos et halua käyttää palautuslomaketta, voit käyttää peruutusoikeuttasi säädetyn määräajan (14 päivää) sisällä lähettämällä viestin asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@bubbleroom.com Ilmoita viestissä nimesi, osoitteesi sekä asiakasnumerosi ja henkilötunnuksesi. Palautettavien tuotteiden tulee olla hyvässä kunnossa ja hyvin pakattuja, alkuperäisessä pakkauksessa.
Voit myös käyttää kuluttajaviraston peruutuslomakkeen.

Lataa peruutuslomake tästä

Rahanpalautus
Takaisinmaksu (sisältäen tuotteiden normaalihintaisen toimitusmaksun) tehdään ensi tilassa ja viimeistään 14 päivää siitä, kun olet ilmoittanut haluavasi käyttää peruutusoikeutta. Käytämme takaisinmaksuun samaa maksutapaa, mitä käytit tilatessasi. Tästä ei aiheudu sinulle mitään lisäkustannuksia. Meillä on oikeus pidättää takaisinmaksu siihen asti, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet todistettavasti lähettänyt tuotteet takaisin.

Sinun on palautettava tuotteet 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut halustasi käyttää peruutusoikeutta. Kaikkiin lähetyksiimme on liitetty valmiiksi maksettu osoitelappu, jota voit käyttää tuotteiden palautukseen. Käyttäessäsi peruutusoikeutta olet asiakkaana velvoitettu maksamaan lähetyksen. Jos käytät palautukseen paketissa olevaa palautuslomaketta, on palautusmaksu 4,50 €. Tuolloin maksu vähennetään automaattisesti summasta, joka sinulle palautetaan. Jos tuotetta on käytetty tai muutettu, on meillä oikeus vähentää palautuksesta tuotteen arvon alenemisesta johtuva kustannus.8. VAIHTO JA PALAUTUS 
Voit vaihtaa kokoa maksutta, ilman että veloitamme palautusmaksua.  Mikäli haluat tehdä palautuksen tai vaihdon, pyydämme että palautat tuotteet alkuperäisessä kunnossa. Mikäli kyseessä on reklamaatio tämä ei aina ole mahdollista, katso lisää osiosta 9 (Reklamaatio).
Täytä palautuslomake sopivalla palautuskoodilla, ja liitä se paketin mukaan. Mikäli palauttamasi tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa, voidaan rahanpalautuksestasi vähentää tuotteen arvonvähennys. Jos käytät vaihto- tai palautusoikeuttasi palautusseteliä käyttämällä, perimme jälkikäteen palautusmaksun 4,50€.

Mikäli olet tilannut useamman tuotteen, etkä palauta kaikkia, emme palauta toimituskulua, toimituskulun ollessa sama tuotteiden määrästä riippumatta. Mikäli sinulle toimitetaan väärä tuote, tai viallinen tuote Bubbleroom maksaa palautuskulun tästä.

Vaihdon ja palautuksen toimituksesta vastaa asiakas. Joten on hyvä muistaa säilyttää lähetyslista sekä postista saatu palautuskuitti, mikäli palautuksen toimituksessa tapahtuisi jotain.

Maksun palautus
Palautamme suorittamasi maksun palautuksesi saavuttua meille, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä. Takaisinmaksu tapahtuu samaa maksutavalla millä tilaus on tehty. Mikäli olet tilauksesi maksanut kortilla tai PayPalin kautta voi rahanpalautuksessa kestää 2-5 pankkipäivää ennen kuin rahasi näkyvät tililläsi. Tämä siitä syystä, että kaikkien osapuolten, pankkia mukaan lukien, pitää käsitellä siirtoasi. Jos tilaus on tehty Bubbleroom-laskulla tai Bubbleroom-tilille, palautuksen arvo vähennetään laskun saatavasta.

Kohtuulliset palautukset
Ympäristöä ajatellen ja voidaksemme jatkossakin tarjota kilpailukykyisiä hintoja sekä hyvää palvelua, teemme jatkuvasti työtä vähentääksemme turhien palautusten määrää. Enemmistö ihanista Bubbleroom-asiakkaistamme tekevät kohtuullisia palautuksia. Mutta toisinaan törmäämme asiakkaisiin, jotka tilaavat ja palauttavat huomattavia määriä tuotteita, jopa enemmän mitä lojaalimmat asiakkaamme tekisi. Mikäli huomaamme erikoisen kaavan tilauksissa ja palautuksissa; esim. palautusten sisältävän käytettyjä tuotteita tai palautuksia, jotka sisältävät merkittävän määrän tuotteita, saatamme joutua sulkemaan tilisi ja/tai rajoittamaan maksuvaihtoehtosi. Jos tämä tapahtuisi kohdallasi ja olet sitä mieltä, että olemme tehneet virheen, pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä, jotta voimme yhdessä käydä tilannetta läpi.9. REKLAMAATIO

Bubbleroom noudattaa voimassaolevaa kuluttajasuojaa. Mikäli olet vastaanottanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille välittömästi. Ilmoitus katsotaan tulleen kohtuullisessa ajassa, mikäli se on lähetetty kahden kuukauden sisällä tilauksen vastaanotosta. Jos kyseessä on toimituksessa tapahtuneesta vauriosta tai puuttuvasta tuotteesta, siitä on ilmoitettava Bubbleroomille heti. Lue lisää aiheesta osiossa 6 (toimitus). Hyväksytyn reklamaation osalta Bubbleroom vastaa palautuskuluista.

Takaisinmaksu tapahtuu samaa maksutavalla millä tilaus on tehty. Mikäli olet tilauksesi maksanut kortilla tai PayPalin kautta voi rahanpalautuksessa kestää 2-5 pankkipäivää ennen kuin rahasi näkyvät tililläsi. Tämä siitä syystä, että kaikkien osapuolten, pankkia mukaan lukien, pitää käsitellä siirtoasi. Jos tilaus on tehty Bubbleroom-laskulla tai Bubbleroom-tilille, palautuksen arvo vähennetään laskun saatavasta.10. RIIDAT JA KONFLIKTIT

Bubbleroom pyrkii aina korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Mikäli emme tule yhteisymmärrykseen, johon olisit tyytyväinen, voit viedä asian eteenpäin kuluttajariitalautakuntaan. Seuraamme heidän suosituksiaan. Voit tutustua valituksen teko-ohjeisiin täältä: www.kuluttajariita.fi (Peruste Kuluttajansuojalaki 1211/2013 6.Luku 9 § kohta 21)

Voit myös käyttää EU-komission online valitusportaalia. Tämä on erityisen tärkeää, jos asut jossain toisessa EU-maassa kuin Suomessa. Tee valitus osoitteessa ec.europa.eu/consumers/odr11. ALENNUKSET JA TARJOUKSET

Alennuket ja tarjoukset ovat vain voimassa Bubbleroomin jäsenille, ja sinun täytyy olla kirjautuneena sivustolle, jotta voit käyttää alennuskoodeja. Huomioi että alennuskoodit tulee kirjoittaa täysin oikein alennuskenttään. Tuotteen hinta muuttuu tavalla, joka on sidottu juuri tähän koodiin. Voimassaoloajat sekä ehdot löydät aina koodin yhteydestä. Tarjous on voimassa yhden ostokerran yhteydessä, eikä sitä voida siirtää vaihtotilaukseen tai tuleviin tilauksiin. Sama pätee tuotekohtaisissa tarjouksissa, joiden alennetut hinnat ovat rajallisen ajan voimassa. Mikäli alennus ei ostohetkellä vähenny summasta, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen kuin hyväksyt ostoksesi.

Useaa eri alennuskoodia ei voi yhdistää, eikä käyttää tilaukseen, joka maksettaisiin lahjakortilla.12. TUOTETIETO

Pyrimme aina esittelemään tuotteemme mahdollisimman todenmukaisesti, värivivahteita ja mittoja mukaan lukien. Kaikki kuvamme tulee nähdä kuvitteellisina, eivätkä niiden perusteella voi taata tuotteen todellista ulkonäköä. Värivivahteet voivat poiketa järjestelmän tai käyttämäsi näytön takia.

Bubbleroom tuotteiden mitat ovat suurpiirteiset ja antavat sinulle käsityksen siitä mikä koko sopisi sinulle. Kokotaulukossamme käyttämiämme mittoja ei voi suoraan verrata tuotteiden mittoihin.

Bubbleroom pidättää oikeuden mahdollisiin painovirheisiin niin teksteissä, kuvissa kuin tuoteselosteissa koskien kaikkia tuotteita. Pidätämme myös oikeuden, milloin vain, myydä jonkin tuotteen loppuun.

13. YRITYSTIEDOT

Yritystiedot
New Bubbleroom Sweden AB, Box 922, 501 10 Borås, Sweden

Käyntiosoite
Risängsgatan 4-6, 504 68 Borås, Sweden

Palautusosoite asiakaspalautus
New Bubbleroom AB
PL 5840
0002 Helsinki

Asiakaspalvelu
Puhelin: 09 8566 8307
Yritystunnus: Org.nr 556699-9214.

Bubbleroom on Ruotsin etäkaupan (Svensk Distanshandel) jäsen.

Sopimuspäivämäärä
2019-12-10

Viimeksi päivitetty
2021-05-26

ASIAKASPALVELU

asiakaspalvelu@bubbleroom.com
09 8566 8307

Arkisin 08.00-21.00
Lauantai 10.00-15.00
Sunnuntai 10.00-15.00