Maksutavat

MAKSUTAVAT
Valitse juuri sinulle sopivin maksutapa.

Yleistä
Vähimmäistilausraja on 7€

Toimitusmaksu 3,95€/tilaus

Maksu luottokortilla
Bubbleroom käyttää maksutapahtumassa DIBS-palvelua. DIBS takaa täyden turvallisuuden käyttäessäsi heidän maksupalvelujaan. Tiedot salakoodataan ostostapahtuman aikana luvattoman käytön ehkäisemiseksi. Voit maksaa Visalla, Mastercardilla, Visa Electronilla ja Maestrolla. Bubbleroom ei peri lisämaksuja käyttäessäsi tätä maksutapaa.

Kun maksat kortilla, tilauksesi summa varataan kortiltasi. Tämä tarkoittaa, että varatut rahat eivät ole käytettävissäsi. Kun olemme lähettäneet tilauksesi, varaamamme rahat siirtyvät tililtäsi meille. Jos tilauksesi jostain syystä peruuntuu, vapautamme varaamamme rahat takaisin tilillesi. Näissä tapauksissa rahojen näkyminen tililläsi voi kestää 5-7 päivää.

PayPal
Jos maksutavaksi on valittu PayPal, menee maksu suoraan PayPalin kautta. Kun saapuva maksu on kirjattu Bubbleroomiin, tullaan tilaus lähettämään eteenpäin varastolta.

BUBBLEROOM-LASKUTILI: osta nyt, maksa myöhemmin
Asiakkaanamme voit tehdä hakemuksen, jonka perusteella voit maksaa ostoksesi Bubbleroom-laskulla. Luottotietosi saatetaan tarkistaa.

*Kokeile tilaamiasi tuotteita ensin ja maksa sitten
*Korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää
*Ei aloitusmaksua
*Laskutusmaksu tällä hetkellä 2,90 €
* Voit myös halutessasi maksaa osamaksulla muuttamalla laskutilisi Bubbleroom-osamaksutiliksi

Jos maksua ei suoriteta ajoissa, Bubbleroom veloittaa muistutusmaksun (tällä hetkellä 5 euroa). Jos saman kuukauden aikana tehdään useita ostoja, tullaa kaikki ostokset kokoamaan samalle laskulle. Esimerkki: Kaikki ostokset, jotka toimitetaan kuussa 1, laskutetaan kuussa 2.

BUBBLEROOM-OSAMAKSUTILI: jaa maksusi pidemmälle ajalle
Osamaksulla maksettaessa tarkistamme luottotiedot.

*Maksuaikaa valittavana 12, 24 tai 36 kuukautta
*Päätä itse kuinka paljon haluat maksaa kuukausittain, kuitenkin niin että maksettava erä on vähintään 8 euroa kuukaudessa
*Ei aloitusmaksua
*Kaikki ostokset kertyvät samalle tilille
*Kuukausittainen ilmoitusmaksu tällä hetkellä 2,90 €
*Nimellinen vuosikorko 19,92 %. Todellinen korko 26,08 %.

Täysimääräiset ehdot löytyvät Maksuehdoista.

Lasku- tai osamaksutilihakemuksen kokonaisarviointi
Otamme huomioon useita eri tekijöitä myöntäessämme asiakkaalle lasku- tai osamaksuoikeuden, eli teemme tilanteesta kokonaisarvioinnin. Tietoa kerätään nykyisin useista eri lähteistä sen varmistamiseksi, voidaanko asiakkaalle myöntää luotto-oikeus vai ei. Samat säännöt pätevät riippumatta siitä, onko kyse lasku- vai osamaksuista. Luottohakemuksen yhteydessä suoritetaan luottotietojen tarkastus. Tarkastuksesta saamiemme tietojen sekä muiden hakemuksen yhteydessä saamiemme tietojen pohjalta tehdään kokonaisarviointi asiakkaan luottokelpoisuudesta.

Kielteiseen päätökseen vaikuttaa esimerkiksi:
*annettu osoite ei vastaa rekisterikeskuksesta saatua tietoa
*huomioimme aikaisemmin maksamattomat ja viivästyneet saatavamme
*huomioimme mahdolliset aikaisemmat maksuhuomautukset

Maksuehdot

Yhteystiedot Sähköposti:

[email protected]