HANNA FRIBERG
"Älä koskaan aseta rajoja. Voit saada mitä haluat. Uskalla kokeilla. Epäonnistua. Siirry mukavuusalueen ulkopuolelle. Kuuntele sydäntäsi!" Hanna Friberg haluaa tuoda esiin nämä ja monta muuta hyvää elämänohjetta Never Walk Unnoticed -kampanjassamme.
”Valitse aina hauskin tie kohti päämäärää, vaikka se olisikin kiertotie."
Q&A
Kerro kokemuksesta/muistosta, joka muutti sinua...
Sanoisin, että koko viime vuosi on muuttanut minua aika paljon. Kuulostaa varmasti oudolta ja kummalliselta, mutta 2020 oli yksi elämäni parhaista vuosista, sillä silloin aloin elää paljon enemmän tässä hetkessä. Koska koko maailma pysähtyi, minunkin täytyi tehdä niin. Se sai minut pohtimaan aivan toisella tavalla sitä, millaista elämää haluan elää, kuka haluan olla ja mihin haluan vaikuttaa.

Kuvaile tärkeää sanaa/neuvoa, joka on kulkenut mukanasi koko elämän ajan
"Mikä olisi pahinta mitä voisi tapahtua?" Haastan itseni mielelläni tekemään asioita, jotka tuntuvat pelottavilta ja vierailta. Miksi? Koska tiedän, että se tekee minusta vahvemman ja kokeneemman. Ihmisenä kasvaminen vaatii mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä. Uskalla, kokeile, epäonnistu, tee uudestaan. Loppujen lopuksi se pahin mitä voisi tapahtua, ei olekaan niin vaarallista.
Never Walk Unnoticed - Hanna Friberg Never Walk Unnoticed - Hanna Friberg Never Walk Unnoticed - Hanna Friberg
Never Walk Unnoticed - Hanna Friberg Never Walk Unnoticed - Hanna Friberg Never Walk Unnoticed - Hanna Friberg
Mitä sanoisit 14-vuotiaalle itsellesi?
Mitä Never walk unnoticed merkitsee sinulle?
Never Walk Unnoticed on kuin mottoni elämässä. Olen aina porukassa se, joka saapuu paikalle erityisen pirteänä ja värikkäänä, vaikka olisi satainen ja harmaa tiistai. Minusta on mukavaa olla enemmän.
Osta Hannas look