Vajaapituiset farkut – kauden mallit

Tutustu kauden uusimpiin lyhyisiin farkkuihin. Valikoimassamme on juuri nyt paljon erilaisia malleja ja pesuja, jotta löytäisit juuri itsellesi sopivan mallin.


Helposti stailattavat farkut

Vajaapituisilla farkuilla on itsestään selvä paikkansa trendikkäiden mallien listalla myös tänä vuonna. Cropped jeans tarkoittaa, että housut ulottuvat nilkkaan saakka. Täydellinen valinta, kun haluat korostaa sääriäsi. Farkkumalli on myös pienikokoisten suosikkivalinta, sillä näiden farkkujen lahkeenpituus on aina hieman lyhyempi. Nilkkapituisten farkkujen stailaaminen romanttiseen puseroon ja korkokenkiin on todellinen suosikkityyli, joka toimii vuodesta toiseen. Pesuja on runsaasti, joten jos löydät rakastamasi vyötärönkorkeuden, voit yhdistellä lyhyitä farkkuja vaaleina ja tummina väreinä. Mustat housut ovat tietenkin ehdoton hankinta kapselivaatekaappiisi.


Näin pidät huolta vajaapituisista farkuistasi

Kuten sanottu, cropped jeans -farkuista on saatavana useita eri malleja. Farkut voivat parhaiten, kun niitä ei pestä liian usein. Huolehdi niistä tuulettamalla ja ripustamalla ne vaatekaappiin. Joustavia vajaapituisia farkkuja ei saa koskaan pestä huuhteluaineen kanssa, sillä se pilaa niiden istuvuuden. Kuten useimmat muutkin vaatteet, ne viihtyvät parhaiten kylmässä vedessä. Lue huolellisesti pesuohjeet, niin saat tietää, mikä sopii parhaiten nilkkapituisille farkuillesi.


Kauden must have

Jos etsit mukavia nilkkapituisia farkkuja, jotka tarjoavat loputtomasti stailausmahdollisuuksia, löydät ne Bubbleroomilta. Meiltä löydät laajan valikoiman trendikkäitä nilkkapituisia farkkuja naisille. Kauden värit ovat valkoinen, musta ja vaalea tai tumma denim. Kun olet löytänyt oman parisi, tulet rakastamaan niitä kaudesta toiseen.