Kauden uusimmat denimtrendit

Inspiroidu ja tutustu naisten muodin uusimpiin trendeihin – leveälahkeisiin farkkuihimme. Bubbleroomilta löydät naisten flare- ja bootcut-farkkuja useina eri malleina.


Flare jeans tekee paluun!

Ikonisen leveälahkeisen farkkumallin juuret ulottuvat 1970-luvulle, jolloin yhä useammat alkoivat käyttää leveähköjä farkkuja. Levenevä malli mahdollisti farkkujen pukemisen kenkien tai saappaiden päälle. Tällöin esiteltiin myös bootcut-farkut. Toisin sanoen leveälahkeiset housut, jotka levenevät polven alapuolelta. Me rakastamme tätä trendiä ja haluamme, että sinäkin löydät meiltä suosikkiparisi – monipuolisesti yhdisteltävillä Flare-farkuilla on oma paikkansa farkkuvaatekaapissa.


Yhdistele haluamallasi tavalla

Leveälahkeiset farkut sopivat yhteen monenlaisten vaatteiden ja asusteiden kanssa, sekä ylä- että alaosasta. Levenevä malli tasapainottaa leveää lantiota ja saa yhdessä värikkäiden korkokenkien kanssa sääresi näyttämään pidemmiltä. Mustat leveälahkeiset farkut kaventavat sääriä ja saavat ne näyttämään hoikemmilta. Yhdistä Flare-farkkusi valkoiseen kauluspaitaan ja valitse rohkeasti vaaleampi pesu. Beiget housut luovat keväisen lookin ja bleiseriin yhdistettynä olet valmis sekä arkeen että juhlaan. Jos etsit täydellistä kapselivaatekaappia, valitse klassiset siniset bootcut-farkut, laadukas t-paita ja tennarit.


Merkkifarkut ja trendikkäät pesut

Bubbleroom on koonnut tyylikkään yhdistelmän klassisia bootcut-malleja ja leveälahkeisia farkkuja tytöille ja naisille. Oletko sinä kiinnostunut mustista, valkoisista tai ehkä beigeistä housuista? Olemme vakuuttuneita siitä, että löydät uudet parisi esimerkiksi merkeiltä Dr.Denim, Vero Moda ja Guess. Kauden pesut vaihtelevat vaaleansinisestä tummansiniseen ja saatavilla on runsaasti eri malleja. Osta verkosta ja seuraa kauden uusinta denimtrendiä.