Matalavyisten farkkujen paluu!

Tämän vuoden farkkumuoti ei varmaan ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Palataan 90-luvulle, jossa vyötärö laskee alaspäin ja mitä matalammat farkut sinulla on, sitä parempi. Valikoimassamme on eri pituuksia ja pesuja, jotta sinulla olisi mahdollisuus löytää juuri sinulle täydelliset farkut.


Näin käytämme matalavyöfarkkuja

Sinulle, joka rakastat matalavyöfarkkuja, ei ole mitään syytä pidättyä. Kauden suuri trendi hallitsee ja matalavyöfarkut täyttävät lähes kaikkien vaatekaapit tällä hetkellä. Pesuja on monia, ja löydät niin halpoja matalavyöfarkkuja kuin myös ylellisempiä malleja valikoimastamme. Kevään matalavyöiset trendit voivat olla vaaleansinisiä ja valkoisia farkkuja. Merkit, jotka ovat korkeimmalla halu-listalla, ovat Dr Denim ja Only, mutta myös Freddylla on matalavyöfarkkuja käytettäväksi kausi toisensa jälkeen. Optimaalisen juhlan tyylin luomiseksi matalavyöfarkut ovat aina fiksu valinta. Yhdistä ne juhlaviin korkokenkiin, punaisiin huuliin ja tyylikkääseen crop-toppiin. Todellisen 90-luvun tyylin saavuttamiseksi nopeat aurinkolasit ovat se viimeinen silaus.


Joitakin vinkkejä matkan varrella...

Parhaan mahdollisen huolenpidon takaamiseksi on tärkeää tietää, että farkut, olivat ne matalavyöiset tai eivät, tarvitsevat yleensä vain tuuletusta. Farkkujen peseminen liian usein saa ne menettämään muotonsa helpommin. Noudata pesuohjeita ja pese farkut aina kylmässä vedessä ilman huuhteluainetta. Onko sinulla farkkuja, joista olet kyllästynyt tai joita et enää käytä? Anna niiden jatkaa matkaa jollekin toiselle. Tänään on paljon keräyksiä ja kirpputoreja, jotka auttavat farkkuja jatkamaan elinikäänsä jonkun toisen kanssa. Jos olet luova, voit helposti muuttaa vanhat matalavyöiset farkkusi joksikin aivan muuksi. Kestävää ja hauskaa!


Oletko valmis klikkaamaan kotiin matalavyötäröisiä farkkuja?

Kun olet kerran kokeillut, päättänyt ja löytänyt täydelliset farkut, on helppoa tilata ne meiltä. Valikoimastamme löydät matalavyötäröisiä farkkuja eri malleissa ja väreissä. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja vain sinä asetat rajan sille, mitä voit saavuttaa matalavyötäröisillä farkuillasi.