Shoppaile kauden mid waist -farkkuja

Alaspäin hiipivä vyötärö ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Mid waist -farkut sopivat normaalin vyötärön ystäville. Bubbleroomilta löydät erilaisia mid waist -malleja ja pesuja naisille.


Farkkujen vyötärö hiipii alaspäin

Mid waist -farkut sopivat sinulle, joka pidät sopusuhtaisuudesta. Tässä versiossa vyötärö on keskikorkea tai keskimatala, ja malleja on paljon. Hyvä ja kauniisti istuva vaihtoehto helposti stailattaviin asuihin. Rakastamme näitä mid waist -farkkuja, ja meiltä löydät tietenkin oman suosikkiparisi. Farkuissa on loputtomasti yhdistelymahdollisuuksia, ja mid waist -farkut ovat vain yksi monista pareista, joita tulet käyttämään joka kausi, vuodesta toiseen.


Näin stailaat mid waist -farkut

Mid waist -farkut ovat imarteleva malli, joka on helppo stailata lähes kaikenlaisiin asukokonaisuuksiin. Klassinen look syntyy valkoisesta kauluspaidasta ja trendikkäistä loafereista. Farkkuja on saatavana useina malleina ja pesuina. Kevät- ja kesäkaudella vaaleat pesut ovat toivelistamme kärjessä, ja näiden mid waist -farkkujen yhdistäminen kukalliseen, romanttiseen toppiin täydentää lookin. Tummansiniset ja mustat farkut hallitsevat talvikautta. Täydellisen lookin luomiseksi bleiseri on aina varma valinta yhdistettäväksi kauden farkkuihin.


Tunnettujen tuotemerkkien mid waist -farkkuja

Bubbleroomilla voit selata eri tuotemerkkejä, joilla on jotain yhteistä: keskikorkea vyötärö. Dr. Denim, Happy Holly ja Bubbleroom sopivat kaikille vartalotyypistä riippumatta. Calvin Kleinin, Tommy Jeansin ja Guessin mid waist -farkut ovat hieman ylellisemmät. Täältä voit siis ostaa useita erilaisia farkkumalleja eri hintaluokista.