Näyttää 28 / 85

Lisää puvunhousuja Bubbleroomilta

Tutustu laajaan puvunhousuvalikoimaamme. Meiltä löydät itsellesi sopivimman vyötärön ja lahkeen pituuden. Monissa puvunhousuissamme on klassinen leikkaus ja erottuvia yksityiskohtia, joiden ansiosta voit käyttää puvunhousuja lähes kaikenlaisissa asuissa. Puvunhousut olivat aiemmin vaatimaton vaate, mutta niistä on ajan myötä tullut yksi vaatekaapin suosikeista. Meidän mielestämme ne ovat jokaisen naisen kapselivaatekaapin must have -housut.


Puvunhousut, ihastuttava vaate

Puvunhousut ovat vaate, joka ottaa ykkössijan niin kutsutussa perusvaatekaapissamme. Ne sopivat todellakin kaikenlaiseen pukeutumiseen. Käytä niitä töissä, after work -tilaisuuksissa tai juhlissa. Nykyään puvunhousujakin valmistetaan pehmeistä materiaaleista, jotka tuntuvat collegehousuilta, joten voit tuntea itsesi huolitelluksi myös kotisohvalla. Yhdistä mustat puvunhousut oversize-bleiseriin ja korkokenkiin maanantaikokouksessa, stailaa tennareihin ja luo sporttisempi look lisäämällä t-paita, jossa on painatus, tai käytä hienoa puhvihihaista puseroa juhlissa. Puvunhousuista on myös tullut vaate, jota voi käyttää erityisissä tilaisuuksissa, sillä niitä valmistetaan monissa ihanissa väreissä. Käytä valkoisia puvunhousuja häissä, valmistujaisissa tai koulun päättäjäisissä tai ihananvärisiä juhlahousuja osallistuessasi juhliin vieraana. Puvunhousut pastelliväreissä, kuten vaaleanpunaisena ja sinisenä, sopivat hyvin yhteen yhteensopivan jakun kanssa. Ne luovat uskomattoman monikäyttöisen lookin, johon voit pukeutua kaudesta toiseen.


Tuotemerkkien suosikit

Jos haluat puvunhousut, jotka istuvat erittäin hyvin ja ovat kestävämmät, valitse Bubbleroom. Niissä on huolella valitut materiaalit ja malli, joka pitää lupauksensa. Muita tuotemerkkejä, joilta voi ostaa klassisia mustia puvunhousuja, ovat Vila, Vero Moda ja Only. Housujen trendivärit ja yhteensopivat bleiserit luovat täydellisen kokonaisuuden. Kun kaipaat inspiraatiota, puvunhousut ovat vaate, jonka avulla olet valmis muutamassa sekunnissa.