Tietosuojakäytäntö

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

New Bubbleroom Sweden AB, jonka organisaationumero on 556699-9214, jäljempänä "Bubbleroom"tai "me",on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tässä henkilötietojen käsittelyä koskevassa käytännössämme kuvataan kuinka käsittelemme henkilötietojasi, kun vierailet osoitteessa www.bubbleroom.fi, kun teet meillä ostoksia, kun liityt jäseneksi ja vastaantotat meiltä markkinointia tai olet muulla tavoin meihin yhteydessä.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai haluat ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi oikeutesi, voit ottaa yhteyttä yritykseen Bubbleroom – tavoitat meidät helpoiten sähköpostitse asiakaspalvelu@bubbleroom.com. Postiosoitteemme on New Bubbleroom AB Prognosgatan 11, 504 64 Borås. Voit myös soittaa meille numeroon (+358) 09 8566 8307


Yhteenveto: Kuinka käsittelemme henkilötietojasi?

Tiivistetysti käsittelemme henkilötietojasi:

  • Analysoidaksemme kuinka verkkosivustoamme käytetään ja näyttääksemme sinulle räätälöityjä tarjouksiamme muilla vierailemillasi verkkosivustoilla tai sosiaalisessa mediassa. Teemme tämän alla yksityiskohtaisesti kuvattujen analyysi- ja markkinointipalveluiden avulla.

  • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai kirjoita meille sosiaalisessa mediassa, esim. jos haluat saada vastauksia kysymyksiisi.

  • Meiltä tekemiesi ostosten hallinnointiin::
    • suorittamalla ostoksesi,
    • kommunikoimalla kanssasi oston yhteydessä, esim. tilausvahvistuksen lähettäminen,
    • auttamalla sinua mahdollisissa asiakaspalvelua vaativissa asioissa,
    • täyttämällä lakisääteiset velvoitteet, kuten tietojen säilyttäminen kirjanpitoa varten, ja
    • tunnistamalla poikkeava ostokäyttäytyminen ja estämällä palvelujemme väärinkäyttö.

  • Luomasi tilisi hallinnointiin, jos liityt jäseneksi, esim. tilin luomisen yhteydessä annettujen käyttöoikeuksiesi varmistamiseksi,

  • Markkinoinnin lähettämiseksi sähköpostitse, tekstiviestinä ja postitse

  • Kilpailujen hallintointiin ja kuvien jakamiseen sosiaalisessa mediassa ja kotisivuillamme.
Yksityiskohtainen kuvaus siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi


Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?
Vain Bubbleroom käsittelee tietojasi. Henkilötietosi voidaan kuitenkin luovuttaa yrityksen Bubbleroom ulkopuolelle, jos se on välttämätöntä esimerkiksi sopimusvelvoitteemme täyttämisen kannalta voidaksemme auttaa sinua tavalla, joka ei kuulu ydinosaamiseemme.


Seuraavassa kerromme tarkemmin, miten voimme jakaa henkilötietojasi:


  • Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, jaamme henkilötietosi asiakaspalveluamme hoitavan yrityksen kanssa.Jaetut henkilötiedot ovat henkilötietoja, jotka olet aiemmin antanut meille oston yhteydessä, esimerkiksi nimi, osoite, yhteystiedot, mahdollinen henkilötunnus ja tilaustiedot. Tiedot jaetaan, jotta voimme tarjota sinulle hyvää asiakaspalvelua.

  • Jos hyväksyt tämän vierailusi yhteydessä verkkosivustollamme, jaamme henkilötietojasi toimittajien kanssa, joita käytämme näyttääksemme sinulle räätälöityä markkinointia muilla verkkosivustoilla ja sosiaalisessa mediassa (markkinointipalvelut) ja analysoidaksemme verkkosivustomme käyttöä (analyysipalvelut).

  • Suorittaaksemme maksun meiltä tekemäsi ostoksen yhteydessä jaamme henkilötietosi valitsemasi maksupalveluntarjoajan kanssa.Valitsemastasi maksutavasta riippuen maksupalveluntarjoajien käsittelemät tiedot ja käsittelytapa voivat vaihdella. Oston yhteydessä käy aina ilmi, mikä maksupalveluntarjoaja käsittelee henkilötietojasi sekä tiedot toimittajan suorittamasta käsittelystä.

  • Kun olet tehnyt meiltä ostoksen, luovutamme henkilötietosi kuljetustoimittajallemme, jotta voimme toimittaa tavarat sinulle. Tuotteet voidaan luovuttaa myös kuljetustoimittajalle, jos palautat tilauksen. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että kuljetuspalvelu voi suorittaa toimituksen ja lähettää tuotteiden toimitusta koskevaa tietoa.

  • Jos et maksa ostostasi ajoissa, henkilötietosi voidaan luovuttaa perintätoimistoille. jotka käsittelevät henkilötietojasi itsenäisesti saatavien perintää varten.

  • Luovutamme henkilötietosi käyttämillemme painotaloille ja kuljetusyrityksille voidaksemme lähettää mainoksia.


Bubbleroom luovuttaa henkilötietosi myös valituille ulkoisille IT-toimittajille, mutta vain siinä laajuudessa kuin se on välttämätöntä toimittajien kanssamme tehdyn sopimusvelvoitteen täyttämisen kannalta. Näissä tapauksissa IT-palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietoja henkilötietojen käsittelijänä.


Jos haluat lisää tietoa henkilötietojesi jakamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen avulla.


Luovutammeko henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle?


Pääsääntöisesti me ja toimijat, joille luovatamme henkilötietojasi, käsittelemme henkilötietojasi vain EU/ETA-alueella. Jotkut IT-palveluntarjoajistamme käsittelevät henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolella.


Luovutamme henkilötietojasi vain EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin, joiden suojaustaso vastaa voimassa olevaa tietosuoja-asetusta. Tämä tarkoittaa, että siirto voi perustua Euroopan komission päätökseen tai vakiosopimuslausekkeisiin täydentävin suojatoimenpitein.


Jos haluat lisätietoa siitä, mitä tarkoittaa henkilötietojesi siirtäminen EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin sekä tietoa siitä, mitkä maat ovat sinun tapauksessasi merkityksellisiä, voit aina ottaa meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen avulla.


Mitä oikeuksia sinulla on koskien henkilötietojen käsittelyä?

Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien henkilötietojesi käsittelyä. Seuraavassa kuvaamme, millaisia oikeuksia sinulla on ja mitä ne tarkoittavat. Tarkistaaksesi oikeutesi voit ottaa meihin yhteyttä, katso yhteystietomme ylhäältä.


  • Oikeus suostumuksen perumiseen
  • Sinulla on oikeus peruuttaa meille antamasi suostumus kokonaan tai osittain.


  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Sinulla on aina oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä markkinointi- ja profilointitarkoituksiin,kuten uutiskirjeitä ja mukautettua markkinointia varten.Sinulla on koska tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu etujen tasapainottamiseen– mukaan lukien profilointi.


  • Tiedonsaantioikeus
  • Sinulla on oikeus saada vahvistus, kun käsittelemme henkilötietojasi. Kun käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on myös oikeus saada tietoa siitä, miten käsittelemme niitä, ja ja saada kopio henkilötiedoistasi.


  • Oikeus oikaisuun
  • Sinulla on oikeuskorjataitseäsi koskevia virheellisiä henkilötietoja ja täydentää puutteellisia henkilötietoja.


  • Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi)
  • Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, esimerkiksi siksi, että henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty.


  • Oikeus rajoittaa käyttöä
  • Sinulla on myös oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, esimerkiksi jos kiistät henkilötietojesi oikeellisuuden tai jos käsittely on laitonta.


  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • Sinulla on oikeussaada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossameiltä sekä oikeus saada henkilötietosi siirrettyä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista ("tietojen siirrettävyys"). Oikeus tietojen siirrettävyyteen koskee meille antamiasi henkilötietoja jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos käsittely perustuu suostumukseesi tai sopimukseen ja jos käsittely tapahtuu automaattisesti.


Du har alltid rätt att lämna valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Suomessa toimivaltainen valvontaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto.


Yksityiskohtainen kuvaus siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi

Tässä kuvaamme yksityiskohtaisemmin, miksi käsittelemme henkilötietojasi, mitä tietoja käsittelemme sekä kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi. Huomaa, että alla oleva sarake kuvaa vain sitä, kuinka kauan käsittelemme tietoja samalla rivillä ilmoitettua tarkoitusta varten. Samat tiedot voidaan tallentaa pidemmäksi aikaa toista tarkoitusta varten.

Kolmannesta sarakkeesta voit lukea laillisista perusteista,, jotka koskevat tietojesi käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.




Kun vierailet verkkosivustollamme

Mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi?

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten?

Analysoimme verkkosivustomme käyttöä sivustomme ja tuotteidemme parantamiseksi.

Tätä varten käytämme Googlen analyysityökalua Google Analytics och Hotjar.Näiden avulla voidaan erotella kävijöitä ja tarkastella sivuston käyttöä koskevia malleja.

  • Salattu IP-osoite, jota Bubbleroom ei voi yhdistää sinuun
  • Maantieteellinen sijainti
  • Muuta sivuston käyttöä koskevaa tietoa, kuten tietoa siitä, mitä kohteita klikkaat, tietoa laitteesta ja kuinka monta kertaa olet vieraillut sivustollamme

 

Suostumuksesi.

Pyydämme suostumustasi analysoidaksemme verkkosivustomme käyttöä tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen.

Voit estää Google Analyticsin evästeet lataamalla ja asentamalla tämän selainohjelman.

Käytämme tietoja enintään 38 kuukautta vierailusi jälkeen.

Jos olet kirjautunut sisään tilillesi: Jotta ostoskoriin lisäämäsi tuotteet pysyvät ostoskorissa riippumatta siitä, millä laitteella vierailet verkkosivustolla.
Jos et ole kirjautunut tilillesi, tuotteesi tallennetaan ostoskoriin evästeiden avulla samalle laitteelle ilman, että meidän tarvitsee käsitellä henkilötietojasi. Tutustu evästekäytäntöömme.

Tuotteesi yhdistetään tiliisi kuuluvaan sähköpostiosoitteeseesi ja etunimeesi.

Etujen tasapainottaminen
Henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeutettu etumme tehdä sinua kiinnostavien tuotteiden ostamisesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa asettamalla ne ostoskoriin.

Tietoja säilytetään enintään kuusi päivää.


Kun viestit kanssamme

Mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi?

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten?

Viestiäksemme kanssasi esimerkiksi asiakaspalvelun tai sosiaalisen median kautta.

  • Nimi
  • Käyttämäsi yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja/tai osoite
  • Muut yhteystiedot, jotka annat viestintämme yhteydessä


Jos viestit kanssamme sosiaalisessa mediassa (esim. Instagramissa), käsittelemme myösprofiilisi tietoja (käyttäjätunnus ja tilillesi valitsema kuva)

Etujen tasapainottaminen

Käsittely perustuu oikeutettuun etuumme voida kommunikoida kanssasi.

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, henkilötietosi poistetaan kuuden kuukauden kuluessa.

Kommentit ja viestit säilyvät sosiaalisessa mediassa, kunnes itse poistat kommentit ja/tai viestit. Häiritsevältä vaikuttava materiaali poistetaan tätä aikaisemmin.

Tallennamme puhelusi asiakaspalveluumme, jotta voimme kouluttaa henkilökuntaamme ja varmistaa työmme laadun. Ennen äänitystä ilmoitamme, että juuri sinun puhelusi tallennetaan.

Asiakaspalvelun kanssa käytyjen puhelinkeskusteluiden tallenteet.

Etujen tasapainottaminen

Käsittely perustuu oikeutettuun etuumme seurata asiakaspalveluamme ja varmistaa sen laatu.

Tallenteet poistetaan kuuden kuukauden kuluttua.


Kun teet ostoksia verkkokaupassamme

Mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi?

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten?

Sopimuksen solmimiseksi, tilauksesi toimittamiseksi ja sopimuksen toteuttamiseksi.
Käsittelemme henkilötietojasi muun muassa ilmoittaaksemme, että toimitus on lähetetty ja toimitettu sekä voidaksemme seurata lähetystäsi kuljetuksen aikana.

  • Nimi
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero (jos olet valinnut tekstiviesti-ilmoituksen)
  • Tilausnumero ja kollinumero
  • Asiakasnumero


Maksun hallinnointia varten:

  • Korttitiedot, esim. osa korttinumerostasi
  • Henkilötunnus luotolla ostettaessa


Sinun on annettava meille nämä henkilötiedot. Jos et tee niin, emme pysty suorittamaan ostostasi loppuun.

Käsittely perustuu kanssasi solmitussa sopimuksessa olevien velvoitteiden täyttämiseen.

Käsittelemme tietojasi ostohetkestä lähtien ja vuoden ajan sen jälkeen.

Noutaaksemme osoitteesi automaattisesti, jos päätät täyttää lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja postinumerosi.

  • Sähköpostiosoite
  • Postinumero

 

Käsittely perustuu etujen tasapainottamiseen, jossa oikeutettu etumme on helpottaa sinua, kun haluat noutaa osoitteesi automaattisesti.

Henkilötietoja käsitellään siitä alkaen, että päätät täyttää tiedot siihen saakka kunnes ne noudetaan ja täytetään.

Jotta voisit peruuttaa ostoksesi tai vaihtaa ostamiasi tuotteita ja noudattaaksemme kuluttajalainsäädäntöä.

  • Nimi
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tietoa ostoksesta, esim. tilausvahvistus ja maksutapa.


Peruuttamisoikeuden tai vaihdon yhteydessä tallennetaan myös peruuttamisoikeuden tai vaihdon yhteydessä antamasi tiedot.


Sinun on annettava meille nämä henkilötiedot. Jos et tee niin, emme pysty suorittamaan ostostasi loppuun ja toimimaan kuluttajansuojalain mukaisesti.

Tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme täyttämään kanssasi solmitussa sopimuksessa olevat velvoitteet ja noudattamaan kuluttajalainsäädäntöä.

Jos käytät tuotteen peruuttamisoikeutta tai vaihdat tuotteen, säilytämme tietosi siihen saakka kunnes olemme tehneet päätöksen peruutusoikeudesta/vaihdosta sekä suorittaneet mahdollisen vaihdon tai palautuksen.

Jotta voimme käsitellä meitä vastaan esitettyjä valituksia tai vaatimuksia, kuten reklamaatioita. Jotta voimme panna alulle mahdolliset vaatimukset.

  • Nimi
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tietoa ostoksestasi sekä tietoa yhteydenpidosta kanssasi (esim. ostoksen ajankohta ja valituksen syy)
  • Sinun on annettava meille nämä henkilötiedot. Jos et tee niin, emme pysty toimimaan kuluttajansuojalain mukaisesti.

Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toimia kuluttajansuojalain mukaisesti ja harjoittaa oikeutettua etuamme puolustautuaksemme mahdollista oikeudellista vaatimusta vastaan.

Tietoja käsitellään niin kauan kuin vaatimusprosessi on käynnissä.


Jos hylkäämme vaatimuksen, tallennamme aina tiedot yhden vuoden ajaksi siltä varalta, että päätät tarkistuttaa kanteen Kuluttajariitalautakunnalla.

Erääntyneen maksun periminen.

  • Yhteystiedot
  • Tilauksen tiedot
  • Henkilötunnus luotolla ostettaessa


Sinun on annettava meille nämä henkilötiedot. Jos et tee niin, emme pysty suorittamaan ostostasi loppuun.

Käsittely on välttämätöntä maksun suorittamiseksi.

Tiedot tallennetaan siihen saakka, kunnes olet suorittanut maksun.

Noudattaaksemme kirjanpitolainsäädäntöä.

Maksujen, tilitapahtumien ym. historiikki, joka muodostaa kirjanpitomateriaalin.


Sinun on annettava meille nämä henkilötiedot. Jos et tee niin, emme pysty suorittamaan ostostasi loppuun ja noudattamaan kirjanpitolainsäädäntöä.

Käsittely on välttämätöntä pakottavain lain, eli kirjanpitolain noudattamiseksi.

Tietoja säilytetään seitsemän vuotta kirjanpitolain mukaisesti.

Tunnistaaksemme poikkeavan ostokäyttäytymisen ja estääksemme palvelujemme väärinkäytön.

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • IP-osoite
  • Maksutapa
  • Palautus- ja tilaushistoria

 

Käsittely perustuu oikeutettuun etuumme tunnistaa poikkeava ostokäyttäytyminen, jotta voimme estää palvelujemme väärinkäytön.

Tietoja käsitellään tilauksen tekemisestä kolmen (3) vuoden ajan.



Kun luot tilin Bubbleroomin verkkokauppaan

Mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi?

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten?

Jos päätät luoda tilin verkkokauppaamme, käsittelemme tietojasi tilisi aktivoimista, hallinnointia ja ylläpitämistä varten sekä ilmoittaaksemme ehtojemme ja tietosuojakäytäntöjemme päivityksistä.

  • Nimi
  • Käyttäjätunnus
  • Salasana
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Syntymävuosi (valinnainen)


Sinun on annettava meille nämä henkilötiedot. Jos et tee niin, emme voi luoda sinulle tiliä ja ilmoittaa sinulle käyttöehdoista ja tietosuojakäytännöstämme.

Käsittely perustuu kanssasi solmitussa sopimuksessa olevien velvoitteiden täyttämiseen, jos olet päättänyt luoda tilin.

Tietoja säilytetään tilin luomisesta siihen saakka kunnes muutat tietoja tai päätät sulkea tilin. Jos tilisi ei ole ollut aktiivinen 24 kuukauteen, emme säilytä tietojasi tätä tarkoitusta varten. Tiliäsi ei pidetä aktiivisena, jos et ole tehnyt tilausta tililläsi tai muulla tavalla osoittanut kiinnostusta tiliäsi kohtaan, esim. kirjautunut tilillesi. Jos otat meihin yhteyttä ja pyydät tilin säilyttämistä, säilytämme sen (seuraavaan 24 kuukauden epäaktiivisuuteen saakka).

Sujuvan ostokokemuksen takaamiseksi täytämme ostoksesi suorittamiseen tarvittavat tiedot. Näin sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja tehdessäsi ostoksia seuraavan kerran meillä.

  • Nimi
  • Käyttäjätunnus
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tietoa tilaushistoriastasi ja maksutavastasi

Käsittely perustuu etujen tasapainottamiseen, jossa oikeutettu etumme on tehdä asiakkuudestasi mahdollisimman sujuvaa, kun haluat luoda tilin palveluumme.

Säilytämme tietoja niin kauan, kuin sinulla on tilisi.

Jotta voisit tarkastella nykyisiä ja aikaisempia tilauksiasi.

  • Tilaushistoria, esim. mitä olet tilannut
  • Tietoja sinusta asiakkaana, esim. nimesi


Sinun on annettava meille nämä henkilötiedot. Jos et tee niin, emme voi näyttää aktiivisia ja aiempia tilauksiasi.

Käsittely on välttämätöntä tilisi hallinnoimiseksi ehtojen mukaisesti ja jotta pystymme täyttämään kanssasi solmitussa sopimuksessa olevat velvoitteet.

Säilytämme tietojasi 36 kuukautta ostoksesi jälkeen – tämän jälkeen tilaushistoria poistetaan.

Henkilötunnuksesi tallentamiseen, jos olet valinnut maksutavaksi luoton.

  • Henkilötunnus


Sinun on annettava meille henkilötunnuksesi, jos haluat maksaa ostoksesi luotolla.

Käsittely on välttämätöntä tilisi hallinnoimiseksi ehtojen mukaisesti ja jotta pystymme täyttämään kanssasi solmitussa sopimuksessa olevat velvoitteet. Henkilötunnuksesi käsittely on perusteltua ottaen huomioon tunnistamisen tärkeys tilauksen maksuvelvollisena.

Säilytämme tietoja niin kauan, kun sinulla on tili.

Suosikkituotteet-toiminnon tarjoamiseksi.

Suosikkituotteiden tiedot yhdistetään tiliisi.

Käsittely perustuu etujen tasapainottamiseen, jossa oikeutettu etumme on tallentaa suosikkituotteesi.

Suosikkituotteet tallennetaan toistaiseksi.


Yhteydenpito kanssasi ja sinulle kohdennettujen tietojen ja tarjousten antaminen

Mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi?

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten?

Lähettääksemme markkinointiviestintää ja uutiskirjeitä sähköpostitse ja tekstiviestitse.

  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Meille antamasi suostumus.

24 kuukautta suostumuksen antamisen jälkeen. Uuden oston yhteydessä suostumusta jatketaan 18 kuukautta.

Jotta voimme lähettää postia sinulle, kun olet tehnyt meillä ostoksia.

  • Nimi
  • Postiosoite

Käsittely perustuu etujen tasapainottamiseen, jossa oikeutettu etumme on lähettää sinulle asiakkaanamme markkinointia.

Enintään 36 kuukautta ostoksen tekemisen jälkeen.

Jos olet tehnyt ostoksia tai olet luonut palveluumme tilin:


Mukauttaaksemme markkinointiviestiemme sisältöä sen perusteella, mitä kohtaan olet osoittanut kiinnostusta tai mistä uskomme sinun olevan kiinnostunut.

Mitä tuotteita olet katsellut ja mitä olet lisännyt ostoskoriin. Segmentointi voi tapahtua myös esimerkiksi ostohistorian, iän ja osoitteen perusteella.

Käsittelyn oikeudellisena perustana on oikeutettu etumme tarjota sinulle räätälöityä tietoa ja räätälöityjä tarjouksia.

Säilytämme tietojasi 36 kuukautta sen jälkeen, kun olet tehnyt ostoksen tai luonut tilin.

Jos olet ostanut meiltä:


Lähetämme ostoskorisi tiedot sähköpostitse, jos poistut sivustoltamme suorittamatta ostosta loppuun.

Tiedot, jotka olet aiemmin luovuttanut meille myynnin yhteydessä, kuten nimi, sähköpostiosoite ja tiedot tuotteista, jotka olet lisännyt ostoskoriisi kotisivullamme.

Meille antamasi suostumus markkinointiin.

Tietoja käsitellään siitä lähtien, kun annat meille sähköpostiosoitteesi ja kuusi päivää sen jälkeen.

Jos olet ostanut meiltä:


Markkinointitutkimusten lähettämiseksi.

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite

Käsittelyn oikeudellisena perustana on oikeutettu etumme voida lähettää markkinointitutkimuksia sinulle.

Säilytämme tietoja markkinointitutkimuksen lähettämiseen tarvittavan prosessin ajan. Säilytämme tietoja 36 kuukauden ajan tekemäsi ostoksen jälkeen.

Kun käytät sivustoamme:



Jotta voimme näyttää sinulle tarkoituksenmukaista markkinointisisältöä ja seurata vastaavaa markkinointia, kun vierailet muissa sivustoissa tai sosiaalisessa mediassa.*



Käytämme muun muassa Googlen markkinointityökalua a Google Adsja markkinointipalveluita, jotka kuuluvat yrityksille Facebook ja Bing (Microsoft).Lisäksi käytämme mm. seuraavia toimittajia: Criteo ja Hotjar

  • Salattu IP-osoite, jota Bubbleroom ei voi yhdistää sinuun
  • Sähköpostiosoite
  • Maantieteellinen sijainti


Tämän jälkeen näet hakutulokset ja mainosbannerit, jotka perustuvat seuraaviin:

  • Verkkosivustomme käytön analysointi
  • Tiedot, joita markkinointipalveluilla on sinusta ennestään, esimerkiksi miltä sivustolta löysit meidät

Suostumuksesi
Pyydämme suostumustasi tarjotaksemme sinulle kohdennettua markkinointia, joka on merkityksellistä sinusta keräämiemme tietojen perusteella, esimerkiksi sen perusteella, mitä kohtaan olet osoittanut kiinnostusta sivustollamme.

Säilytämme tietoja digitaalisten kanavien markkinoinnin ajan ja enintään 38 kuukautta.

Kun käytät sivustoamme:

Tallennamme osto- ja selaushistorian voidaksemme näyttää sinulle merkityksellisiä tuotteita ja henkilökohtaista sisältöä. Käytämme seuraavia toimittajia:TriggerBee ja Algonomy.

  • Kerätää anonyymejä tietoja käyttäjän navigoinnista ja vuorovaikutuksesta verkkosivustolla

Suostumuksesi
Pyydämme suostumustasi, jotta voimme tarjota sinulle personoitua sisältöä.

TriggerBee käsittelee tietoja yhden (1) päivän ajan ja Algonomy yhden (1) vuoden ajan

Jos olet peruuttanut markkinointimme:



Säilytämme ilmoituksen "peruutusrekisterissä" sen varmistamiseksi, että emme markkinoi meitä sinulle.

  • Sähköpostiosoite


Jos emme käsittele sähköpostiosoitettasi, emme voi peruuttaa uutiskirjeen tilausta.

Lakisääteinen velvoite
Meillä on markkinointilain mukainen velvollisuus varmistaa, että et saa viestejä, joiden peruuttamista olet pyytänyt.

Sinut rekisteröidään "peruutusrekisteriimme" 36 kuukauden ajaksi.



Kilpailujen hallinnointia varten:

Mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi?

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten?

Kilpailujen hallinnointiin ja järjestämiseen.

  • Kilpailualustan käyttäjätunnus
  • Kilpailuvastauksesi

Käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeutettu etumme käsitellä kilpailuvastaustasi.

Kunnes kilpailu päättyy tai kunnes itse poistat kommentit ja/tai viestit sosiaalisesta mediasta.

Kilpailussa jaettavien palkintojen hallinnointiin.

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Osoite

Käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeutettu etumme ottaa sinuun yhteyttä voittajana ja luovuttaa palkinto sinulle.

Kunnes palkinto on jaettu.



Tuotteidemme markkinointi sosiaalisessa mediassa ja verkkosivustollamme

Mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi?

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten?

Voimme käyttää sosiaalisessa mediassa julkaisemiasi kuvia tuotteidemme markkinointiin verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

  • Nimi/profiilinimi
  • Valokuvat

Suostumuksesi
Pyydämme suostumuksesi ennen kuvien julkaisemista.
Jos teemme yhteistyötä, laillinen peruste on oikeutettu etumme täyttää yhteistyösopimuksemme
 

Toistaiseksi vaihtoehtona, kunnes pyydät meitä poistamaan kuvat


* Profilointi: Käytämme automatisoitua päätöksentekoa, niin sanottua profilointia, näyttääksemme sinulle parhaiten sopivat tarjoukset ja tarjotaksemme räätälöityä markkinointia. Profilointi tehdään, koska muuten emme olisi voineet näyttää tai lähettää juuri sinulle sopivia tarjouksia ja markkinointia. Ilman tätä profilointia olisit sen sijaan nähnyt tarjouksia, jotka eivät koske sinua. Sinulla on oikeus vastustaa profilointia. Voit lukea lisää vastustusoikeudesta yläpuolelta kohdasta, jossa oikeutesi on selitetty.



Miten olemme suorittaneet etujen tasapainottamisen, kun oikeudellisena perustana on oikeutettu etumme?



Bubbleroom käsittelee henkilötietojasi tiettyjä tarkoituksia varten siten, että käsittelyn laillisena perustana on oikeutettu etujemme. Tämä tehdään etujen tasapainottamisen avulla, minkä pohjalta arvioimme, että oikeutettu etumme käsittelyyn syrjäyttää sinun etusi ja oikeutesi siihen, että henkilötietojasi ei käsitellä.

ASIAKASPALVELU

asiakaspalvelu@bubbleroom.com
09 8566 8307

Arkisin 08.00-21.00
Lauantai 10.00-15.00
Sunnuntai 10.00-15.00