Ilmainen toimitus yli 99 €

Ostos ja maksaminen

Maksuehdot


1. YLEISTÄ

Nämä ostoehdot ("Ostoehdot") ovat voimassa, kun teet ostoksia yksityishenkilönä sivustolta www.bubbleroom.fi ja niihin liittyviltä verkkosivustoilta ("Verkkosivusto"). Tehdessäsi ostoksia Verkkosivustolla solmit sopimuksen sinun ja New Bubbleroom Sweden AB:n, org. nro 556699-9214, osoite Box 922, 501 10, Borås ("Bubbleroom", "meitä" tai "me") kanssa.


2. TILAUS JA SOPIMUS

Hyväksyt nämä Ostoehdot tehdessäsi tilauksen Verkkosivustolla. Ostoksen suorittamiseksi tilaussumman on oltava vähintään 7 euroa. Sinun on oltava yli 16-vuotias ja sinulla on oltava oikeus tehdä sopimuksia sovellettavan lain mukaisesti, eli et ole esimerkiksi holhouksen alainen.


Kun olet suorittanut ostoksesi, lähetämme automaattisesti vahvistuksen tilauksesi vastaanottamisesta. Sitova sopimus syntyy kuitenkin vasta, kun lähetämme toimitusvahvistuksen ostoksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Voi olla mahdollista, että joudumme hylkäämään tilauksen, jos olet antanut kassalla virheelliset tiedot, epäilemme petosyritystä tai jos tilausta ei voida suorittaa loppuun, koska tilaamasi tuote on loppunut varastosta. Siinä tapauksessa ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian.


3. HENKILÖTIEDOT

Bubbleroom on rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, kun vierailet Verkkosivustolla ja teet meiltä ostoksia. Tiedot siitä, miten Bubbleroom käsittelee henkilötietojasi, millaisia oikeuksia sinulla on ja miten voit käyttää niitä, löydät Tietosuojakäytännöstämme.


4. HINNAT JA TUOTETIEDOT

Verkkosivustolla ilmoitettujen tuotteiden hinta sisältää arvonlisäveron. Bubbleroom pyöristää summan tasasummaan maksamisen yhteydessä. Hinnat eivät sisällä maksu- ja toimituskuluja. Toimitus- ja maksukulut lisätään siis erikseen, ellei Verkkosivustolla ole toisin mainittu.


Pyrimme aina esittelemään tuotteemme mahdollisimman totuudenmukaisesti. Tämä koskee esimerkiksi värientoistoa ja mittoja. Kaikki kuvat on tarkoitettu esimerkkikuviksi, eikä niiden taata vastaavan tuotteen tarkkaa ulkonäköä. Värientoisto voi vaihdella laitteestasi tai näytöstäsi riippuen. Bubbleroomin vaatteiden mitat ovat summittaisia, ja ne toimivat suuntaviivoina voidaksesi valita itsellesi parhaiten sopivan koon.


Jos Verkkosivustolla ilmoitetun tuotteen hinta tai tiedot ovat virheellisiä ja ymmärsit tai sinun olisi pitänyt ymmärtää tämä, hinta tai tiedot eivät ole voimassa ostosta varten. Tällaisissa tapauksissa otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


5. ALENNUKSET JA TARJOUKSET

Hyödynnä alennuskoodi kirjautumalla sisään Bubbleroom-tilillesi. Huomaa, että alennuskoodit on annettava täsmälleen oikein. Hinta muutetaan sen alennuksen mukaan, joka on sidottu tiettyyn alennuskoodiin. Voimassaoloaika ja ehdot ilmoitetaan alennuskoodin yhteydessä. Alennus on voimassa kerran yhtä ostokertaa kohden, eikä sitä voi siirtää vaihtoihin tai tuleviin tilauksiin. Tämä koskee myös tilapäisiä tarjouksia, sillä hinta on voimassa vain tiettynä ajankohtana tai päivänä. Jos alennusta ei vähennetä oston yhteydessä oikein, ota yhteyttä meihin ennen tilauksen tekemistä. Eri alennuskoodeja ei voi yhdistää keskenään tai käyttää yhdessä lahjakorttien kanssa.


6. MAKSU

Voit maksaa Bubbleroom ostoksesi alla mainituilla maksuvaihtoehdoilla.


Verkkomaksu

Bubbleroom käyttää Avardan maksupalvelua. Avarda on vastuussa täydestä turvallisuudesta, kun käytät heidän maksupalveluaan. Voit maksaa suoraan pankkisi kautta. Bubbleroom ei veloita lisämaksua, kun käytät tätä maksutapaa. Kun maksat suoraan pankin kautta, hintatakuu koskee vain toimituksia Suomessa. Rahat vähennetään heti, kun olet tehnyt ostoksesi. Jos odotat rahanpalautusta, voi kestää jopa 7 pankkipäivää ennen kuin rahanpalautus suoritetaan pankkitilillesi sen jälkeen, kun Bubbleroom on käsitellyt asian. Näin kaikki osapuolet, myös pankki, voivat suorittaa tapahtuman.


Korttimaksu

Bubbleroom käyttää korttimaksupalvelua, jonka mahdollistaa Avarda. Avarda takaa täyden turvallisuuden, kun käytät heidän maksupalveluaan. Oston yhteydessä tiedot salataan niin etteivät ne pääse ulkopuolisten käsiin. Voit maksaa Visalla, Mastercardilla tai MasterPassin kautta. Bubbleroom ei peri ylimääräistä maksua näiden palvelujen käytöstä. Pankki- tai luottokortti ostosten yhteydessä, hintatakuumme on voimassa toimituksille Suomen rajojen sisällä. Korttiostoksen yhteydessä maksu veloitetaan heti kortiltasi hyväksyttyäsi ostoksen. Mikäli odotat takaisinmaksua, voi olla, että kestää 2-5 pankkipäivää ennen kuin rahanpalautus näkyy tililläsi Bubbleroomin käsiteltyä asiasi loppuun. Tämä siitä syystä, että kaikkien osapuolten, pankkia mukaan lukien, pitää käsitellä siirtoa.Mobilepay

Kun valitset maksutavaksi Mobilepayn maksu suoritetaan heti Mobilepayn kautta. Kun maksu on rekisteröity Bubbleroomilla toimituksesi lähetetään sinulle. Bubbleroom ei veloita ylimääräistä maksua kun käytät tätä maksutapaa.

Mobilepay Kun valitset maksutavaksi Mobilepayn maksu suoritetaan heti Mobilepayn kautta. Kun maksu on rekisteröity Bubbleroomilla toimituksesi lähetetään sinulle. Bubbleroom ei veloita ylimääräistä maksua kun käytät tätä maksutapaa. Mobilepay Kun valitset maksutavaksi Mobilepayn maksu suoritetaan heti Mobilepayn kautta. Kun maksu on rekisteröity Bubbleroomilla toimituksesi lähetetään sinulle. Bubbleroom ei veloita ylimääräistä maksua kun käytät tätä maksutapaa.

 

 

Lasku
Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot

Tili

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.*Maksut yhteensä


Esimerkki: Lyhennysvapaa kuukausios maksut on suoritettu ajoissa, ja tilinhaltija on muutoin noudattanut tiliä koskevia määräyksiä viimeisten neljän kuukauden aikana, on mahdollista käyttää yksi lyhennysvapaa kuukausi. Korko ja ilmoitusmaksu peritään myös lyhennysvapaalta kuukaudelta, ja luoton maksuaikaa pidennetään. Jos luottoa käytetään uudelleen lisäostoihin, sen voimassaoloaika pitenee.Myönnetty luotto

Bubbleroom määrittää ostoksille ylimmän luottorajan. Bubbleroom pidättää oikeuden tarkistaa luottotiedot sekä mahdollisuuden rajoittaa luoton määrää. Jos luotonsaannin edellytykset muuttuvat luoton voimassaoloaikana, Bubbleroomilla on oikeus alentaa aiemmin myönnettyä luottorajaa tasolle, jota Bubbleroom pitää kohtuullisena. Jos tiliä hoidetaan hyvin, eikä toisin ole sovittu, Bubbleroomilla on oikeus korottaa luoton määrää asteittain 1 000 €:n saakka ilman hakemuksen uusimista.


Irtisanominen

Tilin irtisanominen tapahtuu ottamalla yhteyttä Bubbleroomiin. Irtisanomisen jälkeen Bubbleroom Tili ehdot pätevät soveltuvin osin niin kauan kuin tilillä on velkaa. Jos tilinhaltija ei ole yli kuukauteen maksanut summaa, joka ylittää kymmenen prosenttia luottosaatavasta, tai jos tilinhaltija on muulla tavalla olennaisesti viivästynyt maksussaan, Bubbleroom pidättää oikeuden irtisanoa luotto etuajassa. Mahdollisista perintätoimista aiheutuvat kulut veloitetaan voimassa olevan lain mukaan ja kertyneet korot/maksut pääomitetaan.


Luotonantaja

Luotonantaja on New Bubbleroom Sweden AB, 501 10 Borås, liiketunnus 556699-9214. Bubbleroom myöntää luoton luottokelpoisuusmäärityksen jälkeen. Tilinhaltija on osapuoli, joka on hakenut ja jolle on myönnetty tili. Tilinhaltija on luonnollinen henkilö. Bubbleroom pidättää oikeuden siirtää tai pantata saatava toiselle luotonantajalle. Uusi luotonhaltija sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Luoton siirtämiseen toiselle luonnolliselle henkilölle vaaditaan Bubbleroomin kirjallinen suostumus.


Luottoehtomme kokonaisuudessaan löydät täältä.


Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vertailun helpottamiseksi tilinhaltijalla on oikeus saada luoton keskeiset tiedot vakiomuotoisella eurooppalaisella kuluttajaluottotietojen lomakkeella ennen kuin luottosopimus tehdään.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.


7. TOIMITUS

Tilauksesi toimitetaan sinulle valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Maksat toimitusmaksun valitsemastasi toimitustavasta riippuen. Löydät tietoa vaihtoehdoistasi Verkkosivustolta ja kassalta. Ajantasaista tietoa tarjoamistamme toimitustavoista löytyy täältä.


Toimitusaika

Odotettavissa oleva toimitusaika ilmoitetaan Verkkosivustolla ja toimitusvahvistuksessa, ja se voi vaihdella valitsemasi toimitustavan mukaan, mutta toimitamme yleensä 2–5 työpäivän kuluessa, siitä kun teit tilauksen. Pyrimme aina toimittamaan tilauksesi Verkkosivustolla ja toimitusvahvistuksessasi ilmoitettujen arvioitujen toimituspäivien kuluessa. Huomaa, että toimitusaika voi vaihdella asuinpaikkasi ja valitsemasi toimitustavan mukaan sekä sen mukaan, milloin tilaus tehdään.


ToimitustapaKun tilauksesi lähetetään varastostamme, saat toimitusvahvistuksen, joka sisältää tiedot tilauksesi seuraamista varten. Toimitamme paketin lähimpään toimitamme sen lähimpään noutopisteeseen. Paketit lähetetään suoraan noutopisteeseen, jossa niitä säilytetään 7 päivää. Saat aina sähköpostiviestin, ilmoituksen tai tekstiviestin, joka sisältää tiedot tilauksestasi. Jos toimitustapa edellyttää henkilötodistusta, esitä voimassa oleva henkilöllisyystodistus noutaessasi pakettia. Huomaa, että poikkeuksia voi esiintyä asuinpaikastasi riippuen. Lisätietoja toimitustavoistamme löydät täältä.


Noutamaton pakettiJos et ole noutanut pakettiasi noutopisteestä ilmoitettuina päivinä, veloitamme sinulta maksun. Maksu kattaa tilaukseesi liittyvät kulut, tällä hetkellä 9,9 euroa. Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ilmoita siitä ensin meille, sillä noutamatonta pakettia ei katsota peruutusoikeuden käytöksi. Lue lisää kohdasta 8 (Peruutusoikeus).


8. PERUUTUSOIKEUS & AVOIN KAUPPA 

Peruutusoikeuden käyttöSinulla on oikeus perua ostoksesi 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin sinä tai valtuuttamasi henkilö vastaanottaa tilauksesi. Helpoin tapa käyttää peruutusoikeutesi on täyttää pakettisi mukana tuleva palautuslomake ja palauttaa tuotteet meille. Jos et halua käyttää palautuslomakettamme, ilmoitathan päätöksestäsi peruuttaa tilauksesi ennen peruutusjakson päättymistä ilmoittamalla asiasta osoitteeseen asiakaspalvelu.fi@bubbleroom.com. Käsittelyn nopeuttamiseksi sinun on annettava nimesi, osoitteesi sekä asiakasnumerosi tai henkilötunnuksesi. Voit käyttää myös kuluttajaviraston lomaketta. Lataa kuluttajaviraston peruutuslomake tästä. Palautusosoitteemme on Bubbleroom, Elektronikhöjden, 175 17 Järfälla. Sinun on lähetettävä tuotteet takaisin meille 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitit meille haluavasi peruuttaa tilauksesi.


Sinulla ei ole oikeutta palauttaa tuotteita, joita terveys- tai hygieniasyistä ei voida palauttaa, jos olet rikkonut tuotteen sinetin. Jos peruutusoikeus ei ole voimassa, ilmoitamme siitä sinulle tuotteen yhteydessä.


ArvonalennusvähennysKun käytät peruutusoikeutta, sinulla on oikeus avata pakkaus ja tutkia tuotetta siinä määrin kuin se on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan arvioimiseksi. Sinulla on oikeus perua ostos kokonaisuudessaan, jos ilmoitat siitä meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos käsittelet tuotetta enemmän kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi, meillä on oikeus tehdä arvonalennusvähennys. Tämä tarkoittaa, että meillä on oikeus vähentää palautuksesta summa, jolla tuotteen arvo on vähentynyt, jos olet käyttänyt tuotetta enemmän kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimintojen määrittämiseksi. Tällaiset vähennykset tehdään tuotteen arvon mukaan palautuksen yhteydessä alkuperäiseen arvoon verrattuna.

Avoin kauppa
Tämän lisäksi annamme sinulle 16 päivää (yhteensä 30 päivää) avokauppaa, edellyttäen että tuote on käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa.

Jos käytät pakettisi mukana tulevaa palautuslomaketta peruutusoikeiden käyttämiseen ja avoimen kaupan yhteydessä, palautuskulut ovat tällä hetkellä 4,95 euroa.


Takaisinmaksu

Kun käytät peruutusoikeuttasi, palautamme sinulle suorittamasi maksun, mukaan lukien vakiotoimitustapammme, ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun saimme tiedon päätöksestäsi peruuttaa tilauksesi. Meillä on kuitenkin oikeus palauttaa maksusi vasta sitten, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteet tai olet toimittanut todisteen siitä, että olet palauttanut tuotteet. Takaisinmaksuun käytämme samaa maksutapaa, jota käytit tilauksesi yhteydessä. Tästä ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kustannuksia. Peruutusoikeuden käytön yhteydessä vastaat asiakkaana palautusrahdin kustannuksista. Jos käytät pakettisi mukana toimitettua palautuslomaketta, palautuskulut ovat tällä hetkellä 4,95 euroa. Summa vähennetään automaattisesti tuotteen arvosta, jonka maksamme sinulle takaisin. Jos tilaat useamman kuin yhden tuotteen etkä palauta kaikkia, rahtimaksua ei palauteta, koska maksu on sama riippumatta tilattujen tuotteiden määrästä.


9. VAIHTO

Vaihdon yhteydessä haluamme sinun palauttavan tuotteen, ja tekemään uuden tilauksen. Tällä hetkellä emme tarjoa ilmaisia vaihtoja, jos et tilaa yli ilmaisen toimitusrajan, sinulta veloitetaan toimitusmaksu


Takaisinmaksu

Tapahtuu heti, kun palautus on vastaanotettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa. Takaisinmaksuun käytetään samaa maksutapaa, jota käytit tilauksen yhteydessä. Jos olet maksanut kortilla, tai PayPalilla, takaisinmaksu voi kestää 2–5 pankkipäivää sen jälkeen, kun asia on käsitelty valmiiksi Bubbleroomilla. Tämä siitä syystä, että kaikki osapuolet, pankki mukaan lukien, voivat suorittaa maksun. Jos olet maksanut Bubbleroom-laskulla tai Bubbleroom-tilillä, takaisinmaksu tehdään kyseiselle luottotilille.


10. Fair Use Policy

Fair Use -käytäntömme on kehitetty ympäristönäkökulmasta, jotta voisimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisiä hintoja ja palveluita. Koska erittäin pieni asiakasmäärä tilaa ja palauttaa huomattavan paljon tuotteita, olemme laatineet menettelyohjeen, jossa pidätämme oikeuden kieltää nämä asiakkaat solmimasta lisäsopimusta kanssamme. Voimme sen vuoksi joutua sulkemaan tilisi ja/tai rajoittamaan maksutapojasi, jos huomaamme järjestelmällisen kaavan ostokäyttäytymisessä. Tällaisia ovat esimerkiksi suurten tuotemäärien ostot ja palautukset, joiden pohjalta on syytä epäillä, että tilausta ei tehdä tarkoituksena tehdä ostos tai jos epäillään väärinkäyttöä palautusten yhteydessä. Muussa tapauksessa sitova sopimus solmitaan vasta, kun lähetämme toimitusvahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käytäntö estää sinua solmimasta uutta sopimusta kanssamme, eikä vaikuta jo tehtyjen ostojen oikeuksiin.


Tunnistamme poikkeavan ostokäyttäytymisen tutkimalla useita objektiivisia tekijöitä, kuten ostotiheyden, tilausten arvon ja palautushistorian. Henkilökuntamme tekee lopullisen arvion siitä, hyväksytäänkö tai hylätäänkö tulevat tilaukset.Jos tilisi on suljettu, saat tiedon kassalla seuraavan tilauksen yhteydessä ja sulku on voimassa 36 kuukautta viimeisestä ostoksestasi alkaen. Jos tilisi on suljettu ja olet sitä mieltä, että olemme tehneet virheen, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu.fi@bubbleroom.com tai numeroon 08-411 17 17, jotta voimme tarkistaa tilanteen yhdessä. Lisätietoa siitä, miten Bubbleroom käsittelee henkilötietojasi, on saatavilla tietosuojakäytännössämme.


11. REKLAMAATIO

Jos tuotteessasi on jokin vika, sinulla on oikeus tehdä siitä reklamaatio kolmen vuoden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli olet vastaanottanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille välittömästi. Ilmoitus katsotaan tulleen kohtuullisessa ajassa, mikäli se on lähetetty kahden kuukauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.


Reklamaation tekemiseksi suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu.fi@bubbleroom.com tai numeroon 08-411 17 17. Palautusosoitteemme on Bubbleroom, Elektronikhöjden, 175 17 Järfälla


Kun reklamoitu tuote on vastaanotettu ja reklamaatio on todettu voimassa olevaksi, korvaamme sinulle tuotteen voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että vika korjataan tai vaihdamme viallisen tuotteen uuteen. Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei ole mahdollinen, sinulla on oikeus vaatia vikaa vastaavaa hinnanalennusta tai purkaa kauppa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Sinulla on myös oikeus vahingonkorvaukseen sovellettavan lain mukaisesti. Huomaa, että meillä on oikeus hylätä reklamaatio, jos käy ilmi, että tuote ei ole lain mukaan viallinen. Jos reklamaatio hyväksytään, Bubbleroom vastaa palautuskustannuksista.


Takaisinmaksuun käytetään samaa maksutapaa, jota käytit tilauksen yhteydessä. Jos olet maksanut kortilla tai PayPalilla, takaisinmaksu voi kestää 2–5 pankkipäivää sen jälkeen, kun asia on käsitelty valmiiksi Bubbleroomilla. Tämä siitä syystä, että kaikki osapuolet, pankki mukaan lukien, voivat suorittaa maksun. Jos olet maksanut Bubbleroom-laskulla tai Bubbleroom-tilillä, takaisinmaksu tehdään kyseiselle luottotilille.


12. RIIDAT

Bubbleroom pyrkii aina parhaaseen asiakastyytyväisyyteen. Jos emme pääse yhteisymmäryykseen, johon olet tyytyväinen, voit viedä asian eteenpäin kuluttajariitalautakunnalle. Noudatamme aina heidän suosituksiaan https://www.kuluttajariita.fi/fi/ Sen osoite on Box 174, 101 23 Stockholm. Voit myös käyttää EU-komission online-reklamaatioportaalia osoitteessa https://ec.europa.eu/consumers/odr.


13. TIETOA NÄISTÄ OSTOEHDOISTA

Näitä ostoehtoja tulkitaan ja sovelletaan suomen lain mukaisesti. Meillä on oikeus muuttaa näitä ostoehtoja, mutta hyväksymäsi ostoehdot pätevät aina kyseiseen ostoon. Kaikki muutokset ilmoitetaan Verkkosivuston kohdassa Ostoehdot viimeiseksi julkaistussa versiossa. Muutokset astuvat voimaan sen jälkeen, kun olet hyväksynyt ostoehdot eli kun teet uuden ostoksen Verkkosivustolla.


14. YRITYSTIEDOT

Yrityksen tiedot New Bubbleroom Sweden AB, Box 922, 501 10 Borås

Käyntiosoite Risängsgatan 4-6, 504 68 Borås

Palautusosoite Bubbleroom, Elektronikhöjden, 175 17 Järfälla

Asiakaspalvelu 09 8566 8307

 

Asiakaspalveluumme soittaminen maksaa operaattorisi hinnan - ei lisäkuluja 

Org.nr 556699-9214

Bubbleroom on Svensk Distanshandel -järjestön jäsen

Ehtopäivä 5.12.2019

Viimeksi päivitetty 16.02.2024

 

Lisätty ostoskoriin
Ostoskorissa yhteensä: