Näyttää 36 / 95

High waist -farkut kuuluvat perusvaatekaappiisi.

Tutustu valikoimamme naisten korkeavyötäröisiin farkkuihin. Ajaton farkkumalli on ehdoton hankinta vaatekaappiisi. Korkea vyötärö luo vaikutelman pidemmistä sääristä, samalla kun se korostaa vyötäröä ja istuu hyvin. Bubbleroomilta löydät useita high waist -malleja, jotka sopivat ainutlaatuiseen vartalotyyppiisi.


Monien suosikki

High waist -farkut tai "Mom Jeans" -farkut, joiksi niitä myös kutsutaan, olivat trendikkäät jo 1980-luvulla. Vyötärön nostaminen ylöspäin antoi farkuille paljon edellytyksiä, ja nykyään high waist -farkut ovat yksi rakastetuimmista farkuista. Farkut ovat ehdottomasti yksi vaatekaapin yleisimmistä perusvaatteista, ja loputtomat muuntelumahdollisuudet tekevät vaatekaapista sekä hauskemman että vastuullisemman.


Korkeavyötäröisten farkkujen stailaus

Ajattomat high waist -farkut sopivat monenlaisille vartalotyypeille ja erilaisiin tilanteisiin. Imarteleva malli luo illuusion pidemmistä sääristä ja korostaa vyötäröä. Luo klassinen farkkulook yhdistämällä farkkuihin sisään työnnetty paita. Punainen huulipuna piristää lookia ja saa sinut erottumaan joukosta. Luo rento kotilook yhdistämällä high waist -farkkuihin rento t-paita ja tennarit. Jos lähdet ulos, pue vain bleiseri hartioillesi ja luo huoliteltu, sporttinen tyyli. Valitse mustat farkut viikonlopun juhliin ja ota esiin värikkäimmät korkokengät.


Kaikki mallit samassa paikassa

Bubbleroomilta löydät naisten korkeavyötäröisiä farkkuja useina eri malleina ja istuvuuksina. Etsitpä sitten korkeavyötäröisiä stretchfarkkuja, super high waist -farkkuja, meiltä löydät farkkuja, joissa on saatavilla eri lahkeenpituuksia ja pesuja. Osta farkkusi Bubbleroomilta ja luo perusvaatekaappisi.